Nyheder22. marts 2017

Mikkel om ”Kurs mod fjerne kyster”: Det ville være dejligt med flere afsnit

Selv om der ikke er nogen aktuelle planer om at lave endnu flere afsnit af ”Kurs mod fjerne kyster”, synes både Mikkel Beha, hans rejselystne familie og TV 2, at det ville være dejligt, hvis der blev lavet endnu flere afsnit
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kurs_mod_fjerne_kyster.jpg
 (Foto: TV 2)

Er du én af de tusindvis af danskere, der har fulgt Mikkel Beha Erichsen og resten af hans rejselystne familie på deres utallige eventyr rundt om i verden?

Ja, så blev du nok en smule ked af det, da sidste afsnit af ”Kurs mod fjerne kyster” løb over skærmen i går aftes på TV 2.

Lige nu er der ingen aktuelle planer om at lave en ny sæson af det populære rejseprogram – men både TV 2 og Mikkel Beha og hans rejselystne familie synes, at det ville være dejligt at sætte kurs mod nye eventyr.

Det fortæller Mikkel Beha i et interview med TV 2:

- Der er ingen aktuelle planer. Men TV 2 siger, at det ville være dejligt med nye programmer, og det synes vi også, fortæller Mikkel Beha til TV 2.

Sidste afsnit løb som sagt over skærmen i går aftes. Her var kameraerne med, da Havana – med Mikkel Behas sønner Emil og Theis ombord – nåede Toldboden i København i sommers, hvor 20.000 danskere var mødt op for at byde Havana velkommen hjem.

Siden har familien dog ikke sluppet helt for at bruge tid på ”Kurs mod fjerne kyster”.

- Emil og jeg holder mange foredrag for tiden. Vi nyder at komme rundt og fortælle om vores rejse til alle de mennesker, der har fulgt med, så det fortsætter vi med lidt endnu, fortæller Mikkel Beha til TV 2 og tilføjer, at han til foråret skal arbejde videre med opfølgeren til bogen ”Hej Far Kære Emil”. Bog nummer to skal handle om jordomrejsens anden del.

Også sønnen Theis har får nok at se til. Han har nemlig fået nyt job, siden han i vinters arbejdede i Alperne. Nu begynder han i et nyt job som havnefoged i et område af Københavns Havn.

- Det glæder han sig rigtig meget til, fortæller Mikkel Beha.

Du kan se billeder fra ”Kurs mod fjerne kyster” i galleriet herunder:

Kurs mod fjerne kyster - billeder fra både rejse og hjemkomst

Sponsoreret indhold