Nyheder22. marts 2016

Drama i ”Kurs mod fjerne kyster”: Frygter for Emils liv

Der er i sandhed dømt drama i aftenenes afsnit af ”Kurs mod fjerne kyster”. Mikkel Beha frygter for sin ældste søns liv – Emil befinder sig nemlig ved et skibsvrag under vandet, da et voldsomt jordskælv rammer
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/164072.jpg
 (Foto: TV 2)

De har oplevet de smukkeste strande, de har dykket blandt farlige og farverige fisk, og de har oplevet mere, end de fleste når på et helt liv.

Men tirsdag aften i ”Kurs mod fjerne kyster” oplever Mikkel Beha og familien et sandt drama – og han frygter for sin søns liv.

TV-værtens søn befinder sig ved et skibsvrag i det vestlige Stillehav, da området pludselig bliver ramt af et kraftigt jordskælv, der måler 7,9 på Rictherskalaen.

Skælvet rammer, lige som sønnen Emil sammen med dykkerinstruktøren er forsvundet under overfladen – og far Mikkel får den skræmmende nyhed over telefon, da han sidder i bilen.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/164074.jpg
 (Foto: TV 2)

- Vi har siddet i bilen på den bumpede vej, det er simpelthen derfor, vi ikke har mærket det, siger en rystet Mikkel i telefonen, da hans kone ringer og overbringer den skræmmende nyhed.

Et jordskælv på 7,9 er meget kraftigt og kan efterfølges af mindre efterskælv – så risikoen for at det gamle skibsvrag kollapser er stor. Sker det, er der en risiko for, at Emil og dykkerinstruktøren bliver fanget på dybt vand.

- Uret går virkelig langsomt denne morgen, siger en nervøs Mikkel, der sammen med sønnen Theis må stå i strandkanten og vente.

Emil og dykkerinstruktøren kommer heldigvis helskindet op – men deres dyk har ikke været helt uberørt af jordskælvet. Se og hør, hvordan de oplevede skælvet i aften klokken 20, når TV 2 viser "Kurs mod fjerne kyster".

Se et klip fra aftenens program her:

Og herunder kan du se billeder fra familiens fortryllende rejse:

Kurs mod fjerne kyster 2016

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_12.png
https://imgix.seoghoer.dk/danmarks-bedste-tv-blad_paaske.png

Sponsoreret indhold