Nyheder11. januar 2017

"Kurs mod fjerne kyster" vender snart tilbage - se den skønne trailer her

Havana stævner i slutningen af januar ud på nye eventyr, når fjerde og sidste sæson af det populære rejseprogram ”Kurs mod fjerne kyster” får premiere på TV 2. Se det første klip fra sæson fire her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/144734.jpg
 (Foto: TV 2)

De har nydt de smukkeste strande, de har dykket blandt farlige og farverige fisk, og de har oplevet og set mere, end de fleste af os når på et helt liv.

Og 31. januar stævner Havana – med familien Beha ombord – ud på nye eventyr, når fjerde og sidste sæson af det populære rejseprogram ”Kurs mod fjerne kyster” får premiere.

Det skriver TV 2.

- Det er en smule vemodigt at skulle sætte et punktum for jordomsejlingen, men samtidig er det også dejligt, fordi vi så har bedre plads til at drømme videre om næste rejse, fortæller Mikkel Beha Erichsen til TV 2.

I den nye sæson, som altså desværre også bliver den sidste, møder vi den rejselystne familie, mens de sejler på eventyr i og omkring Indonesien. Familien kommer blandt andet helt tæt på verdens største øgle, den farlige og frygtede komodovaran, der nærmest kun findes på øen Komodo i Indonesien.

Familien – der foruden farmand Mikkel også tæller sønnerne Emil, Theis og Alfred samt hustruen Marian – kommer også helt tæt på den truede orangutang – og besøger også Bali, der de senere år er blevet en yndet rejsemål for danskerne.

Du kan se den skønne trailer for fjerde og sidste sæson her:

Det var sidste sommer, at Emil og Theis vendte hjem fra den tre år lange jordomsejling med familieskibet Havana. Foruden eventyret i og omkring Indonesien har familien også sejlet tværs over Atlanterhavet til Mellemamerika. Herfra er turen gået videre ud i Stillehavet til Fransk Polynesien og Vanuatu.

Du kan se billeder af deres eventyrlige rejser i det store galleri herunder med billeder fra "Kurs mod fjerne kyster":

Kurs mod fjerne kyster - billeder fra TV 2 fra programmet

Sponsoreret indhold