Nyheder30. marts 2016

Optagelserne er i gang: Dét kan vi se frem til i ”Kurs mod fjerne kyster”

I går rullede sidste afsnit af ”Kurs mod fjerne kyster – sæson 3” over skærmen – men heldigvis skal vi ikke undvære Mikkel Beha og resten af hans rejselystne familie længe. De er nemlig i gang med optagelserne til næste sæson, og den bliver mindst ligeså spændende som de tidligere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/familien_i_kurs_mod_fjerne_kyster.jpg
 (Foto: TV 2)

Er du en af de tusindvis af danskere, der troligt har fulgt Mikkel Beha Erichsen og resten af hans rejselystne familie, når de har rejst rundt på verdenshavene?

Ja, så blev du nok en smule ked af, at sidste afsnit af ”Kurs mod fjerne kyster – sæson 3” løb over skærmen i går aftes på TV 2.

Heldigvis kommer du dog ikke til at undvære de spændende rejseprogrammer, hvor Mikkel Beha og familien har inviteret danskerne med på eventyrlige rejser til de fjerneste egne i verden.

For optagelserne til fjerde sæson er allerede i gang.

Siden midten af marts har Mikkel Beha og co. sejlet rundt i det indonesiske øhav, hvor de første programmer skal optages. Familien skal blandt andet besøge øerne Bali, Flores, Borneo og Komodo.

Og familien glæder sig meget til at komme helt tæt på det utrolige dyreliv, som findes på øerne – familien vil formentlig støde på den sagnomspundne komodovaran, der lever det meste af sit liv på Komodo-øen. Øglen er verdens største nulevende øgleart, og den kan blive hele tre meter lang.

Familien glæder sig også til at komme helt tæt på dyrelivet på Borneo:

- Vi skal op ad nogle floder i Borneo, hvor der ikke kommer mange mennesker. Og så skal vi også besøge nogle orangutanger på den ø, fortæller Mikkel Beha til TV 2.

Han tilføjer, at der er noget andet, som familien ser meget frem til: Nemlig at være samlet alle sammen. Det har de ikke været i halvandet år.

Mikkel og konen Marian skal sejle rundt i Indonesien i fire måneder sammen med sønnerne Theis og Emil – den yngste søn Alfred er på efterskole og kan derfor ikke være med under hele turen. Men for nylig stødte han til familien.

- Alfred kommer og sejler med i et par uger, når han har påskeferie. Så man kan godt forvente noget familieliv i den nye sæson. Vi får nogle uger, hvor vi allesammen er med, så det bliver dejligt, siger Mikkel Beha til TV 2.

Se billeder fra programmet herunder:

Kurs mod fjerne kyster 2016

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_17.png

Sponsoreret indhold