Mascha Vang og datter i forfærdelig ulykke

Mascha Vang og datteren var ude for en voldsom ulykke

Mascha Vang og datteren var ude for en voldsom ulykke

Foto: All Over

Det kunne være gået mere end galt, da Mascha Vang og datteren forleden var ude for en voldsom ulykke. Det fortæller kendisbloggeren på sin egen blog. Mascha og datteren var på vej til middag hos Andreas, da hun skulle passere vejen med klapvognen, hvori Hollie Nolia befandt sig.

- Det er så forfærdeligt det her. Da jeg går med klapvognen er den jo foran mig, og jeg kommer til at løbe ud på vejen, hvor der kommer en bil. Bilen rammer klapvognen med Hollie Nolia i, som bliver slynget henover vejbanen hvor den triller rundt med hende i. Jeg når at opfange bilen og prøver at holde fast, men den bliver revet ud af mine hænder, og jeg ser den blive kastet ud på vejbanen og triller rundt. Jeg ved nærmest ikke hvad jeg gør, men jeg husker at jeg løber hen og skal kigge ind i klapvogn, uden at vide hvilket syn der venter mig. Jeg hiver hende ud og får hende ind til siden, skriver Mascha.

Selv om datteren skreg konstaterede Mascha hurtigt, at der heldigvis ikke er sket nogen fysisk skade.

- Når jeg ser på skaderne på klapvognen, så ER det et mirakel hun slap uskadt. Ikke en skramme fik hun, udover forskrækkelsen. Fordi hun sad i posen røg hun ikke ud af klapvognen, og fordi hætten var nede, beskyttede den hendes lille hoved. Det var det eneste der var mellem hendes ansigt og asfalten, da jeg samlede hende op.

Læs hele Maschas beretning her.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close