Nyheder19. december 2015

Succesfulde Mascha: Jeg græd meget i oktober

Mascha Vang er en arbejdsom kvinde, der forstår at skabe en god forretning. Men det foregår ikke altid uden kvaler.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha_foto_dan.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I oktober afslørede Mascha Vang, at hun ikke længere kun skulle leve af at blogge, men at hun også havde fået sit eget blogunivers Blogly, hvor andre kendte nu blogger om stort og småt i deres liv.

Nu fortæller Mascha Vang, at det har kostet blod, sved og tårer.

- Det har været et par helt fantastiske hårde måneder, hvor jeg ikke kunne sove om natten, fordi jeg havde så ondt i maven. Nu er jeg glad, men jeg græd meget i oktober måned, det var hårdt, erkender Mascha.

På trods af uroen i maven og de forgrædte øjne, er Mascha lykkelig for, at hun turde kaste sig over udfordringen.

- Jeg har altid haft en drøm om det. Det sidste år har jeg så arbejdet målrettet for at gøre noget ved det, fortæller Mascha Vang.

- Jeg har 14 bloggere nu, og der er et par stykker mere på vej. Jeg står for, at deres blog kører, deres design, og at de tjener penge med bannere og så videre, siger Mascha, der blandt andet har Julie Berthelsen, Dan Rachlin og Anne Gadegaard til at blogge i sit univers.

Når det brænder på hos Mascha, der har datteren Hollie Nolia på tre år, er der heldigvis hjælp at hente hos familien i Nordjylland.

- Min mor kommer nogle gange for at hjælpe mig med at passe Hollie, når jeg er selvstændig og alene med hende, mangler jeg indimellem en, der lige kan hente og aflevere, smiler Mascha, som snart holder en velfortjent juleferie.

- Jeg holder jul hjemme i Nordjylland sammen med min familie, men jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal komme der op. For jeg har udlovet min egen bil på min blog, griner Mascha.

Sponsoreret indhold