Jubiii! Lukas Graham udsender nyt album i år

Lukas Graham.

Lukas Graham.

Foto: Mikael Rieck

2018 bliver et stort år for fans af Lukas Graham. 

Ikke nok med at bandet skal spille på årets Grøn Koncert, så afslører de nu, at der også kommer et nyt album fra dem, inden året rinder ud. 

Det afslører de på Twitter. 

- Vi forventer at udsende et helt album i 2018, skriver bandet på Twitter.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Gæsterne på årets Grøn Koncert kan godt forvente, at de får lov til at høre flere af de nye sange, når Grøn Koncert-karavanen drager ud i landet senere på året. Lukas har nemlig tidligere fortalt, at de ynder at afprøve nye sange, når de står på scenen ved Grøn Koncert. 

Samtidig glæder de sig også til at vende tilbage til Grøn Koncert

- Jeg føler, at Grøn var der, hvor vi virkelig kom ud til den brede danske befolkning. Inden da kendte man os måske fra radioen, men på Grøn blev det en stor fællessangsfest tre år i træk, sagde han i pressemeddelelsen i forbindelse med afsløringen og fortsatte:

- Den energi, som vi fik af at spille Grøn, var noget, som vi kunne tage med til USA og ud i Europa, hvor vi har spillet turnéer lige siden, løddet fra den 29-årige christianit.

Hvis Lukas Grahams nye album bliver lige så godt taget imod, som de to foregående, så kan det være, at de endnu en gang kan blive nomineret til en af verdens største musikpriser, den amerikanske Grammy, hvor de sidste år var nomineret til tre priser

Lukas Graham var også nomineret i kategorien årets nye navn ved Billboard Music Awards i maj.

Lukas blev far i 2016

Lukas Graham blev i 2016 år far til en lille pige, der efterfølgende fik navnet Viola. 

Datteren kom til verden på popstjernens eget stuegulv

- Vi havde en meget tryg og rolig hjemmefødsel på stuegulvet i et stort vandbassin. Det var meget rart og let i forhold til, at man ikke havde sygeplejersker, læger og jordemoderskift. Men at man kunne være derhjemme med sine venner og sin familie og få den hjælp, man havde brug for som fødende mor, fortalte Lukas Forchhammer til SE og HØR kort tid efter fødslen

Den søde sanger sørgede også for, at jordemorderen ikke manglede noget undervejs. 

- Det betød for mig, at jeg kunne slappe af i det, fordi vi var hjemme hos mig. Når der manglede en kop the, skulle jeg ikke ud til en kaffeautomat. Så kunne jeg gå ud og lave the i køkkenet. Jeg kunne lave en ostemad til jordemoderen, når hun var ved at blive lidt træt, fortalte han også om fødslen.

Hjemmefødsler var da heller ikke noget, der var fremmet for den unge sanger.

- Jeg er født derhjemme, ligesom de fleste af mine venner, og begge mine søstre er det. Så jeg var meget glad for at min frue gerne ville have, at vi fødte hjemme også, sagde Lukas med et smil

Du kan se flere billeder af Lukas Graham Forchhammer i galleriet herunder

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close