Lukas Graham vender tilbage til Grøn Koncert

Lukas Graham var også med rundt for at spille Grøn Koncert i hele Danmark sidste år

Lukas Graham var også med rundt for at spille Grøn Koncert i hele Danmark sidste år

Foto: Dan MariegaardBandet Lukas Graham slutter sig nu til karavanen af danske hitmusikere, der til sommer rejser landet rundt for at optræde til Grøn Koncert.

Og det bliver alt andet end ordinært, når hitmagerne bag "Ordinary Things" optræder til sommerens Grøn Koncert. Det populære band har nemlig kendte venner med på scenen.

- Der bliver knald på - både i form af fremførelse, men vi tager også nogle af vores venner med som gæster. Det skal nok blive hyggeligt, siger forsanger Lukas Graham Forchhammer i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham takker nej til millioner

Bandet ser frem til at komme hjem til Danmark fra USA og spille helt nye numre sammen med vennerne Hedegaard og Patrick Dorgan:

- Vi har lidt en tradition for at tage nye sange med på græs og prøve dem af, og det plejer at virke godt. Vi har gæster med, vi har nye sange med, og vi har solen med hjem fra de varme lande, lover Lukas Graham Forchhammer.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham viser kønsdele på Twitter

- Så det kan kun blive godt, tilføjer bandets trommeslager Mark "LoveStick" Falgren.

Koncerterne er arrangeret af Muskelsvindfonden i samarbejde med Tuborg, og Grøn Koncert skal være med at skabe fest og fællesskab, og det ser bandet meget frem til.

- Det er jo fornemmelsen af sammenhold. Man lærer folk at kende og bliver en del af "Familien Grøn". Og så er musik jo noget af det, der kan formidle vores forskellighed og danne bro for forståelse, siger Lukas Graham Forchhammer.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham mistede stemmen

Tidligere er det blevet offentliggjort, at Tina Dickow tager Søren Huss med til koncerterne, Magtens Korridorer har inviteret rapgruppen Østkyst Hustlers med, mens Medina får selskab af Shaka Loveless og Xander på scenen.

Også popidolet Christopher spiller til årets Grøn Koncert, ligesom Turboweekend og Oh Land deler scenen sammen foran de sommerglade danskere på årets grønne tour.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close