Se videoen: Lukas Graham gør sig klar til Grammy-fest

Kendte til det årlige Pre-GRAMMY Gala, der blev afholdt lørdag den 11. februar 2017 på Beverly Hilton Hotel i Californien.
Her ses Lukas Graham.

Kendte til det årlige Pre-GRAMMY Gala, der blev afholdt lørdag den 11. februar 2017 på Beverly Hilton Hotel i Californien.
Her ses Lukas Graham.

(Foto: All Over)

Søndag aften løber den prestigefyldte prisuddeling Grammy Awards af stablen, og det danske hitband Lukas Graham er i fuld gang med at gøre sig klar til den store musikfest i Los Angeles.

Det viser en række tweets på bandets Twitter-profil. I løbet af lørdagen har Lukas Graham delt billeder og videoer fra interviews med amerikanske medier og billeder fra showets stolerækker, mens bandet har også delt en video, der er lavet til en meget engageret fan.

- Vi sidder her og spiser frokost, og gør os klar til Grammy-uddelingen, og vi vil bare takke dig for at lytte til vores sange og skrive om os, siger bandets forsanger, Lukas Forchhammer, blandt andet i videoen til den dedikerede fan.

Lukas Graham har det seneste år opnået stor succes verden over, efter at bandet slog igennem med monsterhittet "7 Years", og ved søndagens prisuddeling har den danske gruppe mulighed for at hive hele tre gramofonformede priser med hjem.

Bandet er nemlig nomineret i kategorierne "årets bedste udgivelse", "årets sang" og "bedste gruppeoptræden".

Det betyder, at danske Lukas Graham skal kæmpe mod store stjerner som Adele, Beyonce, Rihanna og Justin Bieber ved prisuddelingen, som er musikbranchens svar på filmverdenens Oscar-statuetter.

Når prisshowet går i gang søndag aften amerikansk tid, skal "Mama Said"-stjernerne også på scenen og optræde for det stjernespækkede publikum. Det afslørede bandet i sidste uge på det sociale medie Instagram.

Lukas Graham har på det seneste turneret i USA, hvor bandet ud over almindelige koncerter også har optrådt i flere store tv-shows.

Sidste år droslede bandet ned for en kort stund, efter at forsangeren, Lukas Forchhammer, blev far til en lille pige. Flere gange siden har kæresten, Marie-Louise Schwartz, og den lille guldklump, Viola, været med bandet på tour i USA.

Grammy Awards afholdes klokken 20.00 lokal tid den 12. februar i Staples Center i Los Angeles. For danskerne betyder det, at showet starter tidligt mandag morgen klokken 5.00 dansk tid.

/ritzau/

Se videoen på Twitter her: 

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close