Nyheder 12. februar 2017

Se videoen: Lukas Graham gør sig klar til Grammy-fest

Det danske band Lukas Graham er ved at gøre sig klar til den store amerikanske musikfest, der afholdes søndag.
(Foto: All Over)

Søndag aften løber den prestigefyldte prisuddeling Grammy Awards af stablen, og det danske hitband Lukas Graham er i fuld gang med at gøre sig klar til den store musikfest i Los Angeles.

Det viser en række tweets på bandets Twitter-profil. I løbet af lørdagen har Lukas Graham delt billeder og videoer fra interviews med amerikanske medier og billeder fra showets stolerækker, mens bandet har også delt en video, der er lavet til en meget engageret fan.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi sidder her og spiser frokost, og gør os klar til Grammy-uddelingen, og vi vil bare takke dig for at lytte til vores sange og skrive om os, siger bandets forsanger, Lukas Forchhammer, blandt andet i videoen til den dedikerede fan.

Lukas Graham har det seneste år opnået stor succes verden over, efter at bandet slog igennem med monsterhittet "7 Years", og ved søndagens prisuddeling har den danske gruppe mulighed for at hive hele tre gramofonformede priser med hjem.

Bandet er nemlig nomineret i kategorierne "årets bedste udgivelse", "årets sang" og "bedste gruppeoptræden".

Det betyder, at danske Lukas Graham skal kæmpe mod store stjerner som Adele, Beyonce, Rihanna og Justin Bieber ved prisuddelingen, som er musikbranchens svar på filmverdenens Oscar-statuetter.

Når prisshowet går i gang søndag aften amerikansk tid, skal "Mama Said"-stjernerne også på scenen og optræde for det stjernespækkede publikum. Det afslørede bandet i sidste uge på det sociale medie Instagram.

Lukas Graham har på det seneste turneret i USA, hvor bandet ud over almindelige koncerter også har optrådt i flere store tv-shows.

Sidste år droslede bandet ned for en kort stund, efter at forsangeren, Lukas Forchhammer, blev far til en lille pige. Flere gange siden har kæresten, Marie-Louise Schwartz, og den lille guldklump, Viola, været med bandet på tour i USA.

Grammy Awards afholdes klokken 20.00 lokal tid den 12. februar i Staples Center i Los Angeles. For danskerne betyder det, at showet starter tidligt mandag morgen klokken 5.00 dansk tid.

/ritzau/

Se videoen på Twitter her:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold