Nyheder29. november 2017

Lukas Graham skal spille til Grøn Koncert

Lukas Graham optræder til Grøn 2018, og bandet glæder sig til at spille til sommerkoncerterne igen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170615_soelund_festival_dannebrog_241.jpg
 Dan Mariegaard

Når Grøn skruer op for musikken for sommerstemte danskere landet over fra den 19. til den 29. juli 2018, bliver det med et verdenskendt navn på plakaten.

Lukas Graham optræder nemlig til sommerens koncerter, annoncerer Grøn i en pressemeddelelse, og bandets forsanger, Lukas Forchhammer, glæder sig til at vende tilbage til koncertkaravanen for fjerde gang.

- Jeg føler, at Grøn var der, hvor vi virkelig kom ud til den brede danske befolkning. Inden da kendte man os måske fra radioen, men på Grøn blev det en stor fællessangsfest tre år i træk, siger han i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Den energi, som vi fik af at spille Grøn, var noget, som vi kunne tage med til USA og ud i Europa, hvor vi har spillet turnéer lige siden, lyder det fra den 29-årige christianit.

Lukas Grahams internationale kometkarriere har bragt bandet forbi adskillige amerikanske talkshows, på scenen i Madison Square Garden i New York og på toppen af hitlisterne med "7 Years".

Bandet var nomineret til tre grammyer i år - blandt andet i kategorien "Record of the Year", hvor trioen var oppe mod verdensstjerner som Adele, Beyoncé og Rihanna feat. Drake.

Lukas blev far sidste år

Lukas Graham blev sidste år far til en lille pige, der efterfølgende fik navnet Viola.

Datteren kom til verden på popstjernens eget stuegulv.

- Vi havde en meget tryg og rolig hjemmefødsel på stuegulvet i et stort vandbassin. Det var meget rart og let i forhold til, at man ikke havde sygeplejersker, læger og jordemoderskift. Men at man kunne være derhjemme med sine venner og sin familie og få den hjælp, man havde brug for som fødende mor, fortalte Lukas Forchhammer til SE og HØR kort tid efter fødslen.

Den søde sanger sørgede også for, at jordemorderen ikke manglede noget undervejs.

- Det betød for mig, at jeg kunne slappe af i det, fordi vi var hjemme hos mig. Når der manglede en kop the, skulle jeg ikke ud til en kaffeautomat. Så kunne jeg gå ud og lave the i køkkenet. Jeg kunne lave en ostemad til jordemoderen, når hun var ved at blive lidt træt, fortalte han også om fødslen.

Hjemmefødsler var da heller ikke noget, der var fremmet for den unge sanger.

- Jeg er født derhjemme, ligesom de fleste af mine venner, og begge mine søstre er det. Så jeg var meget glad for at min frue gerne ville have, at vi fødte hjemme også, sagde Lukas med et smil.

Du kan se flere billeder af Lukas Graham i galleriet herunder

Lukas Graham - billeder fra hans liv

null

Sponsoreret indhold