Nyheder15. august 2016

Kom med bag kameraet på "Landmand søger kærlighed"

Lene Beier tog SE og HØR med på landet, da optagelserne til "Landmand søger kærlighed" skulle i kassen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/060616ruud_25.jpg
 René Schütze

Lugten af ged dominerede luften omkring 22-årige Ruuds gård i nærheden af Hobro. Singlefyren fra Holland håber at finde en sød pige, der kan finde sig til rette på gården, hvor der bliver produceret litervis af gedemælk hver eneste dag. Gedearomaen synes dog ikke at forstyrre ”Landmand søger kærlighed”-værten Lene Beier, da hun i foråret stod i spidsen for at få nye optagelser i kassen til den kommende sæson af TV2’s populære datingprogram.

- Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg ville lave det igen. Jeg kan godt lide ægtheden i programmet. Selvfølgelig kan vi også lave en sæson tre, der er lige så god. Vi forsøger ikke at kopiere de andre sæsoner, men vi laver noget nyt med de mennesker, der er med, fastslog Lene Beier, da SE og HØR besøgte hende på sattet i foråret. I den kommende sæson er det Dennis, Michael, Jens, Claus og så hollandske Ruud, der skal date på livet løs. Og Lene står for tredje gang klar som vært.

– Jeg fortsætter, til folk ikke gider kigge på mig mere, lød det fra skønne Beier, som du kan opleve hver tirsdag klokken 20 på TV2.

Se alle fotos her:

Kom bag kameraet på "Landmand søger kærlighed"

Sponsoreret indhold