Se billederne: Lars Løkke på besøg i "Løvens Hule"

Christian Stadil, Peter Warnøe, Mia Wagner, Jan Dal Lehrmann og Jesper Buch skal vurdere iværksætteres ideer i \

Christian Stadil, Peter Warnøe, Mia Wagner, Jan Dal Lehrmann og Jesper Buch skal vurdere iværksætteres ideer i "Løvens Hule".

Foto: Per Arnesen

Optagelserne til den kommende sæson af DR1-programmet "Løvens Hule" er netop skudt i gang, og der var fint besøg i TV-studiet. 

Flere af "løverne" afslører på Instagram, at statsminister Lars Løkke var på visit. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Hummel-bossen Christian Stadil deler at billede, hvor den tidligere løve Tommy Ahlers, der nu er forsknings- og uddannelsesminister, havde sin ministerkollega Lars Løkke med i "Løvens Hule". 

Den nye løvinde Mia Wagner var også begejstret for det fornemme besøg: 

- Vi fik i dag fint besøg på optagelserne til Løvens Hule. Min gode ven Tommy Ahlers, hvis stol jeg har overtaget, og selveste statsminister Lars Løkke kiggede forbi. Det ser lyst ud for iværksætteri i Danmark med de to i front, skriver Mia Wagner på sin Instagram.  

Lars Løkke er ikke overraskende fan af programmet, der har iværksætteri og erhverv i fokus og delte også en masse billeder fra besøget i "Løvens Hule".

Et af billederne viser blandt andet Lars Løkke, der taler med 19-årige Daniel, der netop har pitchet sin idé til løverne. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Sjovt at se løverne i aktion i dag til optagelserne til en ny sæson af "Løvens Hule". De er hårde, men retfærdige. "Løvens Hule" er med til at give flere blod på tanden, skriver Lars Løkke blandt andet på Instagram. 

I den kommende sæson af "Løvens Hule", der får premiere i 2019, kommer vil til at se en række nye løver i det populære iværksætteriprogram. 

Lige inden optagelserne gik i gang blev det afsløret, at erhvervskvinden Mia Wagner blev ny løvinde i programmet

I oktober meddelte gummistøvledronningen Ilse Jacobsen, at hun stoppede i "Løvens Hule"

Designerens exit skete efter en shitstorm, hvor en lang række af hendes tidligere medarbejdere stod frem og kritiserede hendes ledelsesstil.

DR meddelte i slutningen af oktober, at de havde fundet Ilse Jacobsens afløser i det populære program. 

Den nye løvinde i hulen blev den 40-årige jurist Mia Wagner, der er CEO, øverste direktør, i Freeway-koncernen. 

Koncernen, der er baseret i Viborg, tæller 25 virksomheder, blandt andet Dating.dk, Roomservice og Plusbog.dk.

- At deltage i "Løvens Hule" passer godt med ambitionerne for Freeway-koncernen. Jeg er åben for at gå ind i nye markeder, som passer ind i vores vækststrategi, men jeg vil have et vågent øje for synergier i forhold til vores eksisterende forretninger. Jeg glæder mig meget til at møde Danmarks sejeste iværksætter i "Løvens Hule", udtalte Mia Wagner i en pressemeddelelse fra DR. 

Udover Mia Wagner er tech-investoren Peter Warnøe og Jan Dal Lehrmann, der tidligere var medstifter og direktør i Bilbasen også nye i "Løvens Hule", mens Christian Stadil og Jesper Buch er garvede løver i hulen.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close