Nyheder25. juni 2017

Lars Løkke Rasmussen: Holder sig i form for jobbet

– Jeg sørger for at holde mig i form. Det har jeg lært vigtigheden af. Jeg cykler, og jeg er sindssygt glad for at løbe, siger Lars Løkke Rasmussen til SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2_30.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har haft et travlt forår med mange rejser til bl.a. Kina, De Forenede Arabiske Emirater, USA, Jomfruøerne og Mexico.

Det kunne selvfølgelig udmatte de fleste, men Danmarks 53-årige statsminister er tilfreds og føler sig ikke det mindste udmattet, siger han.

– Selvfølgelig er det hårdt, men det går godt i Danmark, og når jeg er ude omkring i landet, oplever jeg, at folk er glade og positive. Mange kommer hen og udtrykker deres tilfredshed, og jeg har travlt, men tager en dag ad gangen. Jeg er ikke den type, der bliver stresset, og jeg går i seng, når jeg går i seng. Bare jeg får sovet igennem en dag om ugen, er det nok for mig, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen til SE og HØR.

Men en statsministers kalender kræver sin mand, og ikke mindst en mand, der er i god form. Det har Løkke måttet sande.

– Jeg sørger for at holde mig i form. Det har jeg lært vigtigheden af. Jeg cykler, og jeg er sindssygt glad for at løbe. Løbeturene er guld værd for mig, siger statsministeren.

Læs mere om Lars Løkke Rasmussen i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold