Kongelige14. maj 2018

Pinligt! Meghan Markles far taget i ydmygende stunt

Meghan Markles far, Thomas Markle, er blevet taget i angiveligt at iscenesætte paparazzi-fotos
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-markle-far.jpg
 Foto: All Over Press

Der er mindre end en uge til, at Meghan Markle, 36, giver prins Harry, 33, sit ja, men hvad der burde være en lykkelig begivenhed forpurres især af Meghan Markles familie.

Hendes brogede familie har siden forlovelsen spøgt i kulissen, og "pinlighederne" kulminerede, da Meghan Markles halvbror, Thomas Markle Jr., skrev et åbent brev til prins Harry, hvor han opfordrede prinsen til at aflyse brylluppet.

Nu er det så brudens far, 73-årige Thomas Markle, der har jokket i spinaten.

Daily Mail kan nemlig afsløre, at Thomas Markle, der skal føre sin datter ned af kirkegulvet til brylluppet på lørdag, er gået sammen med en paparazzi-fotograf og har iscenesat en række billeder, som efterfølgende er blevet solgt for flere hundredtusinde kroner.

Artiklen fortsætter under billedet.

Thomas Markle bor i en lille by i Mexico, og det er nok ikke der, det vrimler med paparazzifotografer. I sidste uge dukkede der alligevel en række opsigtsvækkende fotos op af Thomas Markle, der besøger en lokal internetcafé, hvor han kigger på billeder af sin datter og hendes forlovede.

Daily Mail er kommet i besiddelse af videoovervågning, der afslører, at Thomas Markle ved flere lejligheder har mødtes med fotografen Jeff Rayner for at tage billeder. De har desuden talt med det personale, der arbejder de steder, hvor Thomas Markle er blevet fotograferet, og de bekræfter, at billederne er opstillede.

Der er tale om tre lejligheder: Ét hvor Thomas Markle surfer på en internetcafe, ét hvor han får taget mål til et jakkesæt, og ét hvor han sidder og kigger i en bog om britisk historie.

Eksperter vurderer overfor Daily Mail, at fotografen kan have tjent op til 850.000 kr. for de bedste billeder - og at Thomas Markle højst sandsynligt har fået en del af kagen.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/7.09054322.jpg
 Foto: All Over Press

Thomas Markle sidder på den lokale café og læser op på britisk historie. Foto: All Over Press

Faderens stunt falder næppe i god jord hos Meghan Markle og prins Harry.

Prins Harry har adskillige gange taget afstand til paparazzi-fotografer, da han mor prinsesse Diana døde i en bilulykke, hvor ivrige fotografer jagtede hende.

Da det kom frem, at han datede Meghan Markle, sendte han også en bøn ud til pressen om, at de skulle lade hende være i fred.

Harrys bøn kom ud, da det britiske kongehus udsendte en opsigtsvækkende meddelelse.

Heri opfordrede prinsen medierne til at lade Meghan Markle og hendes nærmeste være i fred.

- Hans kæreste, Meghan Markle, har været offer for en bølge af misbrug og chikane, lød det i meddelelsen fra Kensington Palace.

Kongehuset pegede både på forsider af landsdækkende aviser samt sociale medier og kommentarspor på artikler online, hvor der er både racistiske og sexistiske undertoner.

- Noget af det har også været skjult for offentligheden. Det handler om, at hendes mor er nødt til at kæmpe sig forbi fotografer for at nå sin hoveddør. At journalister og fotografer forsøger at mase sig ind i hendes hjem, hvilket har ført til alarmopkald.

- Det drejer sig om avisers forsøg på at bestikke hendes ekskæreste og bombardementet af stort set hver eneste ven, kollega og nærmeste.

Det er sjældent, at det britiske kongehus retter en så direkte kritik mod medier og offentlighed.

I meddelelsen stod der, at prins Harry var klar over, at der kunne være en vis nysgerrighed om hans privatliv. Han reagerede derfor sjældent på historier skrevet om ham.

Men i løbet af den seneste uge har det taget overhånd, og grænsen er nået, skrev kongehuset.

- Prins Harry er bekymret for frøken Markles sikkerhed og er dybt skuffet over, at han ikke har kunnet beskytte hende. Det er ikke i orden, at frøken Markle skal være udsat for en sådan storm få måneder inde i forholdet.

- Han ved, at kommentatorer vil sige, at det er prisen, han må betale, og en del af spillet. Han er meget uenig. Det er ikke et spil, det er hendes liv og hans, lød det i meddelelsen.

Her fremgik det også, at det var prins Harry selv, der havde ønsket at sende beskeden ud til offentligheden. Håbet var, at det ville få pressen til at "tage en pause og reflektere, før mere skade sker."

- Han ved, at det er usædvanligt at udsende en meddelelse som denne, men han håber, at fornuftige mennesker vil forstå, hvorfor han føler, at det er nødvendigt at tale offentligt om det, sluttede kongehuset.

Sponsoreret indhold