Kongelige30. april 2018

Meghan har sat Harry på streng diæt inden brylluppet

Den kommende brud har angiveligt sat prins Harry på en kur bestående af juice, quinoa og nul kulhydrater
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.26319374.jpg
 Foto: All Over Press

Hollywood-stjerner er kendt for at følge nogle strenge slankekure, og det ser ud til, at "Suits"-stjernen Meghan Markle, 36, nu tager sine supersunde vaner med til det britiske kongehus.

Daily Mail kan fortælle, at hendes forlovede prins Harry allerede har tabt over tre kilo, fordi hun har sat ham på en diæt bestående af juice, grønkål og quinoa.

Det er ikke unormalt, at især brude gerne vil tabe sig nogle kilo inden deres store dag, men det ser ud til, at Meghan Markle har fået prins Harry med på sundhedsvognen.

Ifølge Daily Mail har prins Harry meldt sig ind i et luksus-fitnesscenter, der koster 4.800 kr. om måneden, ligesom han - ligesom sin forlovede - har skåret kulhydrater og forarbejdet mad ud af sin kost, der nu mestendels består af juice, grønkål og quinoa.

- Meghan har totalt ændret Harrys diæt. Hun har fået ham på en juicekur, og han har tabt over tre kilo, hvilket er meget, når man er så slank som ham, afslører en kilde til Daily Mail.

- De har købt den bedste juicer på markedet, og han lever af frugt- og grøntsagssmoothies. Hun har også vænnet ham af kød, afslører insideren.

Udover en supersund kost dyrker Meghan Markle også både yoga og pilates, ligesom hun løber en tur i Kensington Gardens - sidstnævnte yndede afdøde prinsesse Diana også at gøre.

Dog er mad - og ikke den helt sunde af slagsen - også omdrejningspunktet for prins Harrys frieri til Meghan Markle.

Efter forlovelsen blev offentliggjort sidst i november sidste år, afslørede parret, at Harry friede, mens de lavede stegt kylling.

I et TV-interview med BBC-journalisten Mishal Husain afslørede den 33-årige prins og hans tre år ældre kæreste, at han friede til hende, mens han var i gang med at lave mad i hans hjem Nottingham Cottage på Kensington Palace.

- Han forsøgte at stege en kylling, og det var bare en fantastisk overraskelse, fortalte en lykkelig og meget forelsket Meghan Markle ifølge Daily Mail, da parret gik på TV-skærmene omkring klokken 19 dansk tid i slutningen af november 2017.

Meghan Markle tilføjede, at det var ”sødt, naturligt og meget romantisk”, og at frieriet skete på en ”helt almindelig aften” for parret.

Prins Harry tilføjede under interviewet:

- Hun lod mig ikke engang blive færdig, hun sagde ”må jeg svare j”, og jeg sagde ”ja”, og så krammede vi, og jeg havde en ring i hånden, og jeg udbrød ”kan jeg give dig ringen”, og hun svarede ”åh ja, ringen!”.

Prins Harry og Meghan Markle skal giftes den 19. maj.

Se billeder fra parrets forlovelse i galleriet:

Forlovelse mellem prins Harry og Meghan Markle

Sponsoreret indhold