Nyheder24. april 2016

Klaus Riskær om Remees natklub: - Derfor gik det galt

Fredag var hundredvis af kendte mødt op for at indvie Remees nye natklub Arch. Men noget gik galt, og Remee måtte grådkvalt aflyse den længe ventede åbningsfest. Forretningsmanden Klaus Riskær Pedersen deltog også, og han peger nu på, at dét at overholde deadlines i det kreative miljø kan være en af årsagerne til, at det gik galt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/remee_og_klaus_riskaer.jpg
 Foto: All Over

Det skulle have været en åbningsfest i den helt store kaliber. Gæster helt fra London og Los Angeles var fløjet ind for at skåle og ønske tillykke.

Men noget gik galt – og blot to timer før ”show-start” måtte en grådkvalt Remee sande, at hans nye natklub Arch ikke var færdig til at åbne.

- Folk har arbejdet så hårdt i døgndrift for at blive færdige, og det her er den sværeste beslutning, jeg har truffet i mit liv. Vi kan ikke åbne i aften. Jeg er virkelig ked af det. Undskyld, fortalte en bevæget Remee fredag aften.

En af dem, der var mødt op for at feste og lykønske Remee, var den erfarne forretningsmand Klaus Riskær Pedersen. Han peger nu på, at dét at overholde deadlines i det kreative miljø kan være en af årsagerne til, at det gik galt.

- Det er en kombination af meget store ambitioner og problemer med at få ting til Danmark, fortæller Klaus Riskær Pedersen til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Man skal huske på, at Remee arbejder i et meget kreativt miljø, hvor det er enormt vigtigt, at man får sat deadlines, så folk rent faktisk bliver færdige. Meget af det, der er lavet på den klub, er meget kreativt indretnings- og designmæssigt, og man er nødt til at sige: ’Det skal være færdigt dér’, siger han til Ekstra Bladet.

De mange gæster, som altså ikke fik en aften på den nye Arch, festede i stedet for på Hotel Sankt Petri kun få hundrede meter fra de halvfærdige klublokaler. Gæsterne skulle dog selv punge ud for drinks og drikkevarer dér.

I alt var der inviteret godt 450 til åbningsfesten, som altså ikke blev til noget.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_41.png

Sponsoreret indhold