Nyheder15. februar 2016

Remee lukker sin eksklusive natklub

Den eksklusive natklub ZEN holder afskedsfest på lørdag efter seks vilde år, skriver hitmageren
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/oktober/remee-bog1-jpg.jpg
 (Foto: Niels S. Andersen)

Hvis man endnu ikke har nået at feste på den eksklusive natklub ZEN, er det sidste chance på lørdag - hvis man vel og mærke kan komme ind.

Remee har nemlig valgt at lukke klubben, der siden 2010 har lagt lokaler til jetsettet i det indre København.

- It's official. På lørdag inviterer vi til ZEN's uigenkaldeligt sidste fest og takker for seks fantastiske, vanvittige, succesfulde og udfordrende år og giver plads til nye tider, skriver manden, der har mange jern i ilden som producer, sangskriver og X Factor-dommer.

I Facebook-opslaget sørger han også for at takke de mange gæster og medarbejdere, som i tidens løb har lagt vejen forbi klubben:

- Vi vil gerne takke alle de smukke gæster, venner fra hele verden, samarbejdspartnere, personale, leverandører, artister og DJ's, der har været med til at skabe det utrolige eventyr, det har været, når det var bedst, skriver han på Facebook.

Da Remee var med til at åbne ZEN for seks år siden i februar 2010, gjorde han det klart, at det ikke skulle være en klub for Hr. og Fru Jensen, men derimod et åndehul for byens mere sofistikerede festaber.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg altid har været glad for at gå i byen, men jeg har længe synes, at København havde behov for et mere raffineret alternativ, fortalte Remee dengang til bt.dk.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_3.png
 SE og HØR

Sponsoreret indhold