Nyheder2. april 2016

Remee: Vi trodsede alle odds

Fredag aften vandt duoen Embrace X Factor. Det kom bag på de to søskendes dommer og mentor, Remee.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/remee-med-hat.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Han er ganske garvet i X Factor-sammenhænge, men alligevel er der stadig ting, der kan komme bag på produceren og sangskriveren Remee, der er dommer i programmet.

Fredag aften vandt hans duo Embrace, der består af de to søskende Anilde og Azilda finalen i det store show, og det havde han ikke helt regnet med.

- Der er en masse matematiske ting ved det her show - underlige ting, hvordan folk ligger i rækkefølgen, hvem der synger først og sådan noget. Og de ting lægger jeg mærke til, for jeg kan huske dem fra tidligere, forklarer Remee, der denne sæson sad ved dommerbordet for sjette gang.

Alt pegede på, at 17-årige Reem ville løbe med sejren, mener han.

- Jeg kunne ligesom se på den måde, sammenklippene var lavet på, hvor det pegede hen. Jeg har siddet her før, så jeg ved ligesom hvad tegningen er, siger han.

Derfor advarede han også sine finalister inden seernes dom faldt.

- Jeg sagde til pigerne inden, vi gik ind til afgørelsen, at hvis de blev nummer to, så ville det være den største andenplads, der nogensinde havde været, og at de skulle være stolte, for de har ikke haft et svagt moment hele sæsonen, siger Remee.

Han har før vundet X Factor to gange - først med Martin Hoberg Hedegaard i X Factors allerførste sæson og sidste år med sangerinden Emilie Esther. Men det er alligevel noget specielt at vinde med Embrace.

- Denne her gang har jeg taget tre forskellige grupper med mig i finalen uden at lave om på deres oprindelige konstellation. Og at Embrace vinder, er en kæmpe sejr, for det er første gang, at der er en ægte gruppe, der har vundet, siger han med hentydning til AnthonyJasmin, der vandt i 2014, men var sat sammen som gruppe til programmet.

Derfor er glæden også endnu større for hitmageren. Der er ikke nogen decideret præmie til den sejrende dommer, men vinderfølelsen er ikke mindre af den grund.

- Jeg får tilfredsstillelsen af, at det umulige skete. At vi har trodset oddsene og bookmakerne, siger han.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold