Nyheder 22. april 2016

Remee i tårer: Måtte droppe åbning af sin natklub

Fredag aften skulle popdommeren Remee afsløre sin nye natklub, men noget gik helt galt - Remee måtte droppe forestillingen og kunne ikke holde tårerne tilbage
(Foto: Dan Mariegaard)

Alt hvad 41-årige Remee rører ved, bliver sædvanligvis til guld, men fredag aften fik selvtilliden et lille knæk, da hans nye natklub Arch skulle åbnes.

Den hypermoderne klub, som skal op i international klasse, er nemlig slet ikke færdig, kunne en ligeledes grædefærdig Remee fortælle de noget overraskende venner, hvoraf flere af dem var fløjet ind fra udlandet. Blandt andet fra Los Angeles og London.

Kendte som Thomas Blachman, Lina Rafn, Klaus Riskær Pedersen og Sofie Linde var blot et lille udpluk af de kendisser, der havde set frem til en festlig og farverig aften.

- Folk har arbejdet så hårdt i døgndrift for at blive færdige, og det her er den sværeste beslutning, jeg har truffet i mit liv. Vi kan ikke åbne i aften. Jeg er virkelig ked af det. Undskyld, fortalte en bevæget Remee, før han blev trøstet af kæresten Mathilde Gøhler.

Det skulle ellers have været den helt store åbningsweekend på Arch med fest både fredag og lørdag, og omkring 100 var dukket op fra nær og fjern for at deltage i åbningsfesten. Men to timer før show-start stod det klart, at festen ikke kunne skydes i gang. Natklubben Arch var slet ikke klar til at åbne - og indtil videre er det uvist, hvornår den hippe klub bliver klar.

- Det har været et fucking mareridt. At lave den her klub har været så kompleks en ting, fortalte Remee, som sideløbende med klubprojektet har været dommer i X Factor og tilmed vundet med duoen Embrace, der nu har skiftet navn og hedder NEW:NAME.

Efter sin følelsesladede tale strømmede det til med kendte venner for at opmuntre Remee, der da også lignede én, der havde brug for en krammer. 

De mange gæster, som altså ikke fik en aften på den nye Arch, festede i stedet for på Hotel Sankt Petri kun få hundrede meter fra de halvfærdige klublokaler. Gæsterne skulle dog selv punge ud for drinks og drikkevarer dér.

I alt var der inviteret godt 450 til åbningsfesten, som altså ikke blev til noget.

Sponsoreret indhold