Nyheder22. februar 2016

Remee afslører sandheden om ZEN-lukning

Uenigheder mellem de tre ZEN-partnere er grunden til, at natklubben lukkede. Men gæsterne kan glæde sig til et helt nyt Remee-skabt univers
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/4n9a6154.jpg
 Dan Mariegaard

Alexandra har festet der, Medina, Joachim og Marie ligeså. Remees natklub har siden 2010 tiltrukket landets ypperste kendisser, men for nylig meldte "X Factor"-dommeren ud, at ZEN lukkede og slukkede.

Den 41-årige musiker har dog på intet tidspunkt fortalt, hvorfor han ikke ville fortsætte eventyret i Nørregade i Københavns centrum. Indtil nu.

- Da vi startede lavede jeg en partnerskabaftale. Efter et halvt år kunne jeg mærke, at det ikke spillede. Og så gik jeg all in. De næste tre år fik vi skabt en masse og opbygget noget vildt og lavede en masse vilde ting rundt i verden. Vi fik opbygget et brand, men det tog meget af min tid i forhold til, hvad jeg havde regnet med. Men sådan er jeg. De ting jeg kaster mig over optager mig 100 procent, fortæller Remee til SE og HØR.

- Vi var en partnergrupper, der var uhomogen. Vi spiste aldrig en middag sammen eller rejste en tur for at finde inspiration. Det skal være sjovt - og hvis ikke alle tre partnere er enige om det, og det var vi ikke af forskellige årsager, så besluttede jeg, efter at have kørt i tomgang med det i et år, hvor der ikke var en gensidig enighed om at udvikle klubben, at jeg ville gå ud af det og sælge mine aktier. Men så var det så et oplæg, at jeg kunne overtage det hele, fastslår familiefaren, der privat danner par med modellen Mathilde Gøhler.

Fans af ZEN-universet kan dog ånde lettet op, for Remee besluttede at overtage alle aktier i ZEN.

- Jeg lod den simre lidt, og nu vil jeg lave det ultimative, jeg kan mønstre. Jeg går fuldstændig all in, og det vil I høre mere om. Der opstår et nyt univers. Det er svært at beskrive, men det er beslægtet med natklub, men på et andet plan. Der opstår nok flere ting.

Remee og Mathilde Gøhler på Zen

Sponsoreret indhold