Nyheder28. august 2018

Bendtner sender vild kærlighedserklæring til kæresten

Nicklas Bendtners kæreste Philine kunne i går fejre fødselsdag, og det fik angriberen til at sende en vild kærlighedserklæring afsted på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/files/pics/seoghoer-dot-dk/475/8499/original-98072-bendtner-2012-ao.jpg
 Foto: All Over

Nicklas Bendtner er faldet pladask for den unge model Philine Roepstorff, som han har dannet par med siden midten af juli.

Da Philine i går kunne fejre sin 26 års fødselsdag valgte Bendtner nemlig at sende en vild kærlighedserklæring afsted på Instagram.

- Den mest fantastiske kvinde, jeg nogensinde har mødt. Tillykke med fødselsdagen, min elskede, skriver Bendtner til et billede af ham og Philine.

Billedet er taget i Bendtners penthouse-lejlighed i centrum af hovedstaden.

Artiklen fortsætter efter billedet

I løbet af mandagen kunne man også se på Philines Instagram-profil, at Bendtner havde haft spenderbukserne på, da det kom til at købe fødselsdagsgaver.

Han havde nemlig været forbi nogle af byens dyreste butikker for at købe gaver til sin elskede.

Bendtner og Philine har siden deres forhold blev officielt været sammen nærmest uafbrudt.

Hun bruger ofte sin tid i Norge sammen med angreberen.

Samtidig med at Philine er kommet ind i billedet, er Bendtner også blevet mere aktiv på de sociale medier. De to deler gladeligt billeder af hinanden, og i modsætning til Bendtners tidligere kæreste, Julie Zangenberg, der notorisk holder sit privatliv privat, så er Philine meget åben og deler det meste.

I slutningen af juli delte hun fx nøgenbilleder af hende og Bendtner, der badede i en sø i Norge.

Artiklen fortsætter efter billedet

Nicklas Bendtner har haft et par forskellige damer forbi soveværelset i løbet af 2018.

Indtil februar i år var han kæreste med den 10 år yngre Natasja Madsen. Parret nåede at være sammen i små ti måneder, inden de gjorde det forbi. Efterfølgende slettede han alle spor af hende på Instagram.

I maj var det så Reanin Johannink, der var inde i varmen hos Bendtner.

Parret var sammen til Caroline Wozniackis tennis-showkamp Venus William i Telia Parken i København i slutningen af april.

Fodboldspilleren og modellen kyssede på tilskuerrækken, og Bendtner bekræftede dagen efter, at Johannink var hans kæreste.

Da han var gæst i radioprogrammet "Go' Morgen P3", blev han nemlig spurgt, om hans date til tennis-kampen var en ny kæreste.

- Ja, det er det lød svaret fra Rosenborg-angriberen.

- Vi har faktisk været sammen i to uger nonstop. Det er lidt voldsomt, men det har været dejligt. Det er også på tide, at man prøver det, tilføjede Bendtner.

Nu er det altså så Philine Pi Roepstorff, der gør fodboldspilleren varm om hjertet. Philine gjorde sig uheldigt bemærket, da hun forsøgte sig som reklamefilmsmodel tilbage i 2016, hvor hun lavede en mildest talt pinlig reklamefilm.

Hun har tidligere dannet par med fodboldspilleren Emil Berggreen.

Sponsoreret indhold