Nyheder10. september 2018

"Meget nedtrykt" Bendtner kontaktede selv Rosenborg

Rosenborg-angriberen Nicklas Bendtner ringede selv til sin norske klub for at fortælle, at han i weekenden var blevet sigtet for at have overfaldet en taxamand i København. Overfaldet kostede taxamanden en brækket kæbe
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bendtner-21022018.jpg
 Foto: Aller Media DK

Knap havde tømmermændene lagt sig, før Nicklas Bendtner måtte foretage et opkald, han nok helst havde været foruden.

Den 30-årige boldbisse kontaktede således selv sin norske klub Rosenborg for at fortælle, at han i weekenden var blevet tiltalt for at have overfaldet en taxamand i København.

Overfaldet kostede taxamanden en brækket kæbe og en tur på operationsbordet – og altså gerningsmanden, Nicklas Bendtner, en sigtelse for vold.

Rosenborg skriver selv på sin hjemmeside, at klubben blev kontaktet af Nicklas Bendtner efter episoden:

- Søndag formiddag blev vi orienteret om, at det havde været en uheldig hændelse i København, hvor Nicklas Bendtner havde været involveret. Det var en meget nedtrykt Nicklas Bendtner, som selv kontaktede klubben og informerede om, hvad der var sket, skriver klubben indledningsvis på sin hjemmeside.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bendtners-nedtur-web0.jpg
 Foto: Aller Media

Nicklas Bendtner blev i weekenden sigtet for vold. Foto: Aller Media

Klubben fortæller, at man nu vil forsøge at klarlægge omstændighederne lørdag nat, der førte til, at Nicklas Bendtner blev anmeldt og sigtet for vold begået mod en taxachauffør fra selskabet Dantaxi.

En af de kommende dage vil angriberen vende tilbage til sin norske klub om nogle dage, og her vil man for alvor tage fat om sagen.

- Vi vil så stille og roligt gennemgå det, der er sket, og vurdere hvordan klubben skal reagere. Vi vil behandle Nicklas på den måde, han har krav på uanset handlingen. Hvis sagen ender i retssystemet, er vi sikre på, at det danske retssystem håndterer sagen på den rigtige måde, lyder det videre i pressemeddelelsen fra klubben.

Rosenborg tilføjer desuden, at man har haft kontakt til offeret og undskyldt.

- Vi har også været i kontakt med det danske taxiselskab og orienteret om, hvad klubben vil foretage sig samt udtrykt beklagelse for hændelsen, uden at vi har fuldstændig kendskab til detaljerne.

Københavns Politi fik anmeldelsen om overfaldet på hyrevognschaufføren klokken 02.41 natten til søndag.

Forud for overfaldet havde Nicklas Bendtner og hans kæreste, fotomodellen Philine Roepstorff, været på den eksklusive natklub Lusso i Hovedvagtsgade i det indre København.

En kilde har tidligere fortalt til BT, at vedkommende så parret på natklubben ved et-tiden natten til søndag, og at Philine Roepstorff var "meget beruset", mens Bendtner var "moderat fuld".

Hvad der er gået forud for voldsepisoden – og om Philine Roepstorff var sammen med Nicklas Bendtner på det tidspunkt – er ukendt.

Nicklas Bendtner har ikke selv kommenteret voldssigtelsen offentligt.

Heller ikke hans kæreste, Philine Roepstorff, har mælet et ord om episoden. Men modsat Nicklas Bendtner er hun ikke helt tavs på de sociale medier, men laver fortsat opslag på Instagram. Og på den konto har hun fået danskernes sorte humor at føle.
I går postede hun et foto af et marmorgulv, og skrev 'Gæt et sted'. Det har fået humoren til at florere i kommentarsporet. - Den lukkede (afdeling, red.), skriver en. - Detentionen?, skriver en anden. - Gulvet på rigshospitalet hvor en taxa chauffør ligger efter at han blev overfaldet?, skriver en tredje. En fjerde mener, at det kan være 'Et sted på Hovedvagtsgade', hvor natklubben Lusso ligger. Philine Roepstorff er dog ikke længere i Danmark, men er fløjet til Paris, hvor hun er indlogeret på Hilton Paris Opera Hotel.

Sponsoreret indhold