Julie Berthelsen planlægger utraditionelt bryllup

Julie Berthelsens børn er glade for, at de igen kan være mere sammen med deres mor.

Julie Berthelsens børn er glade for, at de igen kan være mere sammen med deres mor.

Foto: Aller

Brudekjole, menu og vielsesringe.

Der er mange ting, der skal være styr på, når man holder en bryllupsfest, og måske derfor har sangerinden Julie Berthelsen allerede kastet sig over forberedelserne.

Onsdag er det ti dage siden, P4-værten sagde ja til at gifte sig med sin kæreste gennem ni år, Minik Dahl Høegh, og den 38-årige sangerinde har allerede gjort sig mange tanker om det forestående bryllup.

Det skriver hun på sin blog, julieberthelsen.com.

- Det eneste, jeg har lige nu, er drømmen om, at vi kan fejre i længere tid end den ene dag - altså at vi starter allerede fredag og først er færdige søndag aften. Selvfølgelig er vielse og fest om lørdagen, men hyggen med gæsterne varer længere. Med masser af god mad og drikkelse, skriver sangerinden.

Julie Berthelsen og hendes kommende mand har ikke sat en endelige dato for brylluppet, men Completely Fallen-stjernen regner med, at det bliver senest om halvandet år.

Og så drømmer hun om et lidt anderledes bryllup.

- Eksempelvis har jeg ikke lyst til at gå op ad kirkegulvet til orgelets velkendte lyd med Here comes the Bride-melodien. Nej, jeg vil selv vælge en sang. Og den skal spilles live. Selve festen skal også handle mest om hyggen og festen sammen med de mennesker, vi holder af, skriver Julie Berthelsen.

Mest af alt skal der være ro til at nyde hinandens selskab uden stramme tidsplaner, understreger radioværten, som glæder sig til at sætte sig ned sammen med sin kommende mand og lægge flere bryllupsplaner.

Læs hele Julie Berthelsens indlæg her.

/ritzau/FOKUS

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close