Lykkelig Julie Berthelsen: Sådan friede han

Julie Berthelsen.

Julie Berthelsen.

Foto: Aller

Den 38-årige sangerinde Julie Berthelsen stråler om muligt endnu mere, end hun plejer. Hendes seks år yngre kæreste Minik Dahl Høegh faldt nemlig på knæ forleden.

Familien var på sejltur ved den italienske ø Sardinien, hvor de snorklede i det krystalklare vand. Da de gik i land på de store klipper, lykkedes det håndboldhugget at komme på knæ, hvorefter han stillede Julie det store spørgsmål.

– Så spurgte han mig, om jeg vidste, hvor højt han elskede mig. Og til det svarede jeg: ”Ja, det vil jeg mene, at jeg gør”. Så sagde han, hvor højt det var, og at han havde et spørgsmål til mig. Så fiskede han ringen op af sin svømmebukselomme og spurgte, om jeg ville gifte mig med ham, fortæller den lykkelige nyforlovede sangerinde til SE og HØR.

Julie Berthelsen er stadig lidt rundtosset oven på frieriet, men fortæller, at både hun og Minik er fyldt med kærlighed.

– Der gik et par minutter, før jeg fattede det hele – og så begyndte jeg at tude. Af glæde naturligvis. Det var så vildt at blive spurgt. Så underligt og så smukt på samme tid. Sted og dag var perfekt, siger Julie Berthelsen.

Nu glæder hun sig til at begynde at planlæggeden store dag.

– Den 3. august har vi niårs dag. Det er lang tid som kærester. Nu er vi forlovede. Det skal man lige vænne sig til. Men jeg glæder mig til så småt at begynde at tænke i, hvor, hvordan og hvorledes. Og hvornår. Den proces vil vi gerne have god tid til at nyde. Den er lige så stor en del af det hele som selve bryllupsdagen, fortæller Julie Berthelsen.

Julie og Minik har dannet par siden 2008. I januar 2012 blev de forældre til Casper Nanoq, og for knap to år siden udvidede de familien med lillesøster Sia.

Se flere billeder af Julie Berthelsen i galleriet herunder

Julie Berthelsen - billeder af hende fra rød løber og vild med dans

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close