Jokerens kovending

Jokeren.

Jokeren.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Man har et standpunkt, til man tager et nyt. 

Jokeren har tilsyneladende taget det gamle Jens Otto Krag-citat til sig, for med sin deltagelse i ”Vild med dans” til efteråret har rapperen lavet en gigantisk kovending.

Det er ikke mere end to år siden, den tidligere frontfigur i Den Gale Pose kategorisk nægtede at deltage i netop det familievenlige danseshow i bedste sendetid.

I bogen ”Jokeren & Kurt Thyboe: Damer, drugs og dæmoner”, skrev han "Dans ødelægger mig". 

Hvert år bliver jeg tilbudt mellem 400.000 og en halv million for at stille op i ”Vild med dans”, og min manager har opfordret mig 120 gange til at sige ja – om ikke andet så for at komme i ordentlig træning.

- Nej, det kan han sgu selv gøre.  Som rapper kan jeg sgu da ikke stille op i ”Vild med dans” – for så kunne jeg lige så godt lukke Jokeren, lød det afvisende fra den 44-årige musiker i bogen.

Den negative holdning til TV2-ballet, som kunne gøre Jokeren til halvmillionær, er dog pludselig forsvundet som dug fra solen.

– Baggrunden for, at jeg har sagt ja til at være med i ”Vild med dans”, er, at jeg har lagt min livsstil om. Jeg har fået en adhd-diagnose, og det har betydet, at jeg pludselig forstår, hvorfor jeg har haft brug for at fylde mig med så mange rock’n’rolltilsætningsstoffer gennem livet, siger Jokeren selv til BT.

Rapperen er ikke den eneste, der er klar til at kridte danseskoene til efteråret. 44-årige Jesper Dahl skal nemlig op i mod den talentfulde skuespillerinde Iben Hjejle, michelin-kokken Dak Laddaporn, skuespiller Lucas Hansen, håndboldspilleren Daniel Svensson, "Kærlighed ved første hik"-skuespillerinden Sofie Lassen-Kahlke, grinebideren Simon Jul og kajakroeren René Holten Poulsen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close