Lucas Hansen

(Foto: All Over)

Lucas Hansen, også kendt som "Bimse" fra DR1-serien "Bedrag", er uddannet skuespiller og har boet adskillige år i USA, hvor han har medvirket i mange film...

Fulde navn: Lucas Hansen

Fødselsdato: 24. april 1979

Kendt fra: DR1-serien "Bedrag", "Human Centipede II".

Lucas Hansen, også kendt som "Bimse" fra DR1-serien "Bedrag", er uddannet skuespiller og har boet adskillige år i USA, hvor han har medvirket i mange film...

I 2011 Lucas Hansen medvirkede Lucas Hansen i det, der beskrives som filmhistoriens nok klammeste gyser. Filmen hedder "Human Centipede II" og er efterfølger til filmen af samme navn. Den handler om en galning, der er besat af at skabe et menneskeligt tusindben ved at sy mennesker sammen. Filmen er åbenbart så klam, at man i nogle lande som Australien valgte at forbyde den. 

Før han scorede rollen som den loyale og halvkriminelle Bimse i DR-serien ”Bedrag”, var Lucas Hansen dog stort set ukendt for den danske befolkning. "Bedrag" var nemlig hans første danske produktion. 

Men Lucas Hansen har knoklet mange år i udlandet og blandt andet boet og arbejdet som skuespiller i London. 

- Jeg er fra en lille by uden for Frederikshavn. Da jeg var 18 år, flyttede jeg til London. Jeg boede der nogle år, og så flyttede jeg til Los Angeles, hvor jeg udannede mig til skuespiller. Jeg var med i et par småfilm og lavede teater, fortalte Lucas Hansen i et interview med SE og HØR.

- Jeg flyttede tilbage til London og har været med i omkring 20 forskellige film, fortalte Lucas Hansen, der har en uddannelse fra The American Academy of Dramatic Arts beliggende i Los Angeles i bagagen.

De danske succeser som ”Borgen” og ”Forbrydelsen” kunne Lucas Hansen dog ikke undgå at bemærke, selv om han havde base i den britiske hovedstad, så en dag besluttede han sig for at returnere til København.

- Jeg er blevet hooket på de her danske dramaserier, jeg så i England. De er ret store, så jeg sagde til mig selv: ”Nu flytter du hjem, og så tager du et år i København og ser, om du kan få det til at køre”. Det lød smart, men det var ikke nemt. At være skuespiller er det fedeste arbejde, du kan have i hele verden, men det er også hårdt, fastslog han over for SE og HØR.

Selvom Lucas Hansen er født i Jylland, så elsker han at bo i København. 

- Jeg elsker København, og det er min base nu, og jeg føler mig hjemme. Jeg kan stadig tage til London, hvis jeg vil. Men jeg var blevet i Danmark, selv om jeg ikke var blevet booket til ”Bedrag”. Livskvaliteten her er fantastisk, og der er muligheder, sagde Lucas Hansen, der ligesom resten af københavnerne snupper jernhesten, når han skal fra A til B.

Og mon han tager cyklen, når han springer på ”Vild med dans”-gulvet til september 2017? SE og HØR afslørede nemlig, at ”Bedrag”-skuespilleren er en af de 12 nydansere i efterårets ”Vild med dans”.

Det betyder, at en smuk vals og en hurtig cha-cha-cha snart er hverdag for 38-årige Lucas Hansen. 

Og Lucas Hansen er meget begejstret for at deltage i TV2’s populære danseprogram. 

– Jeg glæder mig helt vildt. Jeg har altid tænkt, at jeg godt kunne tænke mig at være en del af ”Vild med dans”, for jeg ville gerne blive bedre til at danse, har Lucas Hansen sagt til SE og HØR.

Han har altid været glad for at svinge stængerne, men ifølge ham selv har han aldrig været en kopi af John Travolta.

– Vi havde sådan noget dance-movement, da jeg gik på teaterskolen, hvor vi trænede forskellige danse i en uge ad gangen, og det fik jeg ikke så gode karakterer i, grinede Lucas.

Tidlinje: 

28-06-2017:  Bimse fra Bedrag: Klar til "Vild med dans"

Find din favorit kendis her:

Close