Fylder år: Johannes Nymark fejret af Silas, kæresten og børnene

Silas Holst og Johannes Nymark

Silas Holst og Johannes Nymark

Foto: Dan Mariegaard

Det er ikke altid lige let at få tingene til at fungere, når man er skilt.

 

Johannes Nymark og Silas Holst har dog fundet opskriften på at få det hele til at glide, selv om man ikke længere har papir på hinanden.

I anledning af Johannes Nymarks fødselsdag sørgede Silas Holst og moderen til parrets to børn, datter Maggie My på fire år og sønnen Bob Jones på to, for, at der var dækket et morgenbord til fødselaren.

- Lidt træt, rynket men FULD af glæde - tænk at have en familie, der gider dække morgenbord, Louise Mahnkopf og Silas Holst. Så har jeg desuden verdens sødeste kæreste i Jeppe Christoffersen og går så et år i møde med en arbejdsmæssig drømmekalender. Jeg smiler meget i dag og fylder 33, skriver Johannes Nymark til sit billede.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det er dog ikke kun den kommende Melodi Grand Prix-vært, der markerer fødselsdagen på de sociale medier.

Verdens bedste eksmand

Også Silas Holst har i anledning af den store dag skrevet en mindre hyldest til Johannes Nymark.

- I dag har verdens bedste eksmand fødselsdag!! Det fejres med morgenmad!! Om lidt vågner kærester, børn og fruen på toppen, og så skal der spises kage, skriver den dygtige danser på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

For lidt over et år siden meldte Johannes og Silas ud, at de skulle skilles, men det har altså ikke betydet, at de ikke kan fungere sammen.

Johannes Nymark er i dag kærester med den flotte Jeppe Christoffersen, hvilket han bekræftede over for SE og HØR tilbage i oktober sidste år.

Silas Holst er også kommet videre med kærligheden.

Den dansende humørbombe danner nemlig par med den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Nicolai Schwartz, som han har været sammen med i snart et år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close