Nyheder17. december 2017

Silas Holst og Johannes Nymark: Kunne ikke fordrage hinanden

Først var der kold luft mellem Silas Holst og Johannes Nymark, men pludselig blev den glohed.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/silas-holst-og-johannes-nymark1.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Et af landets mest feterede par er ikke længere. Danse- og musicalstjerne Silas Holst og ægtemanden Johannes Nymark skal skilles.

Det afslørede parret selv på diverse sociale medier.

Alt åndede ellers idyl og familielykke, da ægteparret i januar blev fædre til deres andet fælles barn, sønnen Bob Jones.

Men siden er der gået skår i glæden hjemme i villaen i Brønshøj, som 34-årige Silas og Johannes på 31 år deler med veninden Louise Mahnkopf, der er mor til både den 11 måneder gamle søn og trekløverets datter Maggie My på tre.

– Livet er fuldt af udfordringer og op- og nedture. Det er fuldt af kærlighed, sorg, travlhed og alt muligt andet, som gør, at det ikke altid flasker sig, som vi havde forestillet os det. Joe (Johannes, red.) og jeg har valgt at skilles som kærester og ægtemænd – men vi bliver sammen som tætte venner og ikke mindst som forældre til vores to fantastiske børn, skrev Silas på sin Facebook-profil, mens en enslydende tekst kom fra eksmanden ”Joe”.

Kunne ikke fordrage hinanden

Forholdet til den tre år yngre Johannes har dog ikke altid været en dans på roser for den dobbelte ”Vild med dans”-vinder.

Da de senere turtelduer mødtes første gang, kunne de med egne ord ikke fordrage hinanden.

– Vi snakkede ikke sammen. Der gik nogen tid, og i lang tid brød vi os slet ikke rigtig om hinanden, har Johannes fortalt efter d’herrers første møde i 2010.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/silas-holst-og-johannes-nymark2.jpg
 Foto: Thomas Laursen

(Foto: Thomas Laursen)

Den gensidige væmmelse forandrede sig dog til en fest, hvor Silas pludselig så lyset i den på det tidspunkt upcoming musicalstjerne Johannes.

Kort forinden havde Silas brudt med skuespillerkæresten Thure Lindhardt – og boblede nu af forelskelse over sin nye amour.

Og siden gik det stærkt.

Efter Silas’ første ”Vild med dans”-triumf i 2011 bød 2013 på bryllup med Johannes i romantiske rammer i Las Vegas.

Og under ”Vild med dans” i 2014 var veninden Louise Mahnkopf så på lægterne med trioens første barn i maven.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/silas-holst-og-johannes-nymark3.jpg
 Foto: Claus Poulsen

(Foto: Claus Poulsen)

Villaen i Brønshøj – i øvrigt lige bag ”Vild med dans”-dommer Britt Bendixens danseskole – blev rammen om den spirende regnbuefamilielykke, som først på året altså førte endnu en guldklump med sig.

En guldklump, der sammen med sin storesøster nu trods alt kan glæde sig over, at de midt i en skilsmisse har tre kærlige forældre at støtte sig til.

Læs hele historien om Silas og Johannes Nymark i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold