Her er årets Melodi Grand Prix-værter

Foto: Agnete Schlichtkrull

Det bliver to veloplagte og rutinerede herrer, der kommer til at styre slagets gang, når Melodi Grand Prix den 23. februar brager igennem i Jyske Bank Boxen i Herning. 

I en pressemeddelelse er det netop blevet offentliggjort, at Johannes Nymark og Kristian Gintberg bliver Melodi Grand Prix-værter.

Det er tredje gang, Johannes Nymark påtager sig værtsrollen for MGP. De sidste to år har han haft tjansen med Annette Heick ved sin side. 

I år er Heick dog erstattet af Kristian Gintberg, der er mest fra Ramasjang, men som også var frontfigur for DR 1's store musiksatsning "Live", der blev sendt i efteråret. 

- Jeg glæder mig helt vildt. Det er kæmpe stort at skulle være en del af en fantastisk musikbegivenhed, der samler danskerne, som Dansk Melodi Grand Prix gør. Jeg har hørt sangene, og jeg kan kun sige, at det bliver en fantastisk aften, og jeg er meget beæret over at blive en del af dette, udtaler Gintberg i pressemeddelelsen. 

Også Johannes Nymark ser frem til atter at stå på MGP-scenen:

- Dansk Melodi Grand Prix 2019 bliver en fest for både dem, der elsker nostalgien og de velkendte ansigter, men også for den nye generation. Jeg kan kun sige, at det bliver en fantastisk aften med masser af humor, musik og alt, hvad der hører grand prix'et til, lyder det. 

De 10 artister, der skal dyste om at repræsentere Danmark i Eurovision i Israel, offentliggøres senere på måneden. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close