Nyheder31. januar 2018

Ny mand: Silas Holst dater "Paradise Hotel"-fyr

Silas Holst er videre efter skilsmissen fra Johannes Nymark og hygger sig nu med Nicolai Schwartz, der deltog i sjette sæson af "Paradise Hotel"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/silas-nicolai.jpg
 Foto: Thomas Laursen, Kaspar Wenstrup

I begyndelsen af december bekendtgjorde danse- og skuespilparret Johannes Nymark og Silas Holst, at de gik hver til sit efter syv år sammen.

Fire uger efter skilsmissen viste Johannes Nymark sin nye kæreste frem, og nu har Silas Holst så også findet en ny mand i sit liv - dog er han ikke lige så ivrig som eks'en efter at vise sin nye kærlighed frem.

Da der torsdag i sidste uge var premiere på musicalen "Book of Mormon", hvor Silas Holst er på rollelisten, på Det Ny Teater i København var Nicolai Schwartz der for at vise sin støtte.

Under forestillingen befandt Nicolai sig på en af de bagerste rækker i salen og postede ivrigt på de sociale medier, hvor stolt han var. Bagefter afviste han dog venligt at stille op til foto i foyeren, og lignede én, der skyndte sig hjem.

Det var dog ingenlunde tilfældet.

For efter forestillingen lykønskedes skuespillerne traditionen tro på selve scenen over et glas champagne eller to.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/20180125_wen_-_det_ny_teater_2.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Silas Holst lykønskes af Preben Kristensen, mens Nicolai Schwartz gemmer sig for fotograferne. Foto: Kaspar Wenstrup

Her kom bl.a. Preben Kristensen, Maria Lucia, Julie Steincke samt Silas’ mor og veninden Louise Mahnkopf for at hylde deres musicalstjerne – og ifølge SE og HØRs kilder pludselig også Nicolai Schwartz.

Da den første hyldestbølge havde fortaget sig, stod eks-paradisoen således klar med smil, blomster og kærlige kram til sin Silas.

Det har efterfølgende også fremgået af parrets sociale medier, at de har været på ferie i London sammen.

Parret meddelte i starten af december, at de efter syv år som ægtefolk gik hver til sit.

- Livet er fuldt af udfordringer og op- og nedture. Det er fuldt af kærlighed, sorg, travlhed og alt muligt andet som gør, at det ikke altid flasker sig som vi havde forestillet os det. Silas og jeg har valgt at skilles som kærester og ægtemænd- men vi bliver sammen som tætte venner og ikke mindst som forældre til vores to fantastiske børn. Den gnist, der holdt os sammen som par, er på udramatisk vis og uden indblanding fra en tredjepart, forsvundet. Børnene skal skånes og vi ønsker plads til at finde den rigtige plads til os selv og vores lille familie. Det beder vi alle om at respektere, skrev Johannes Nymark på sin Instagram og Facebook.

Silas Holst og Johannes Nymark har sammen med Silas' gymnasieveninde Louise Mahnkopf datteren Maggie My på tre og sønnen Bob Jones på 11 måneder.

Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf boede alle tre sammen med deres børn i et hus i Brønshøj. Silas og Johannes på nederste etage, mens Louise boede på øverste. Sammen medvirkede de også i Kanal 4-programmet "Silas - mig, min mand og "min kone"".

Læs hele reportagen fra premieren på "Book of Mormon" i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold