Jeanette Ottesen afslører datterens navn

Jeanette Ottesen

Jeanette Ottesen

Foto: MIKAEL RIECK, DAN MARIEGAARD, PETER GROSEN, KASPAR WENSTRUP, CLAUS POULSEN

Jeanette Ottesen, der lige er fyldt 30, blev mor til sit første barn inden jul. Indtil videre har datteren gået under navnet Baby B, men nu har den nybagte mor afsløret datterens fulde navn.

Svømmeren afslører sin datters navn på sin blog. Hun og gemalen Marco Loughran har valgt at kalde deres datter for Billie-Mai Ottesen Loughran.

- Ja, jeg synes jo selvfølgelig det er det sejeste navn, og det passer perfekt til hende! Jeg kalder hende faktisk bare Billie, men hendes fulde navn er Billie-Mai. Når hun selv får en mening, så kan hun jo selv bestemme om hun bare vil kalde sig Billie eller Billie-Mai. Jeg tror ikke der er nogle i Danmark der hedder dette navn, så det er også et lidt unikt af slagsen, fortæller Jeanette Ottesen om navnet.

På sin blog fortæller og viser hun også, at den stolte far har fået datterens navn tatoveret på sin arm. 

Jeanette Ottesen har tidligere været meget åben omkring, at hun og datteren fik en lidt hård start

- Da B blev født vejede hun 3492 gram, og blot 2 1/2 dag efter vejede hun kun 3100 gram og samtidigt med det havde hun så udviklet gulsot. Jeg blev noget forskrækket da vi fik disse nyheder, da jeg egentligt troede at alt gik som det skulle, fortæller Jeanette Ottesen i blogindlægget. En af grundende til at datteren tabte sig så meget var, at mælken i Jeanettes bryster ikke var begyndt at løbe, og derfor troede hun, at datteren fik den mælk, som hun havde brug for.

23. december måtte den lille familie så en tur forbi hospitalet igen for at blive tjekket ordentligt igennem.

At datteren ikke havde fået nok mad og havde udviklet gulsot, gjorde, at Jeanette følte, at hun ikke havde gjort det godt nok som mor. 

- Jeg sad med følelsen af, at jeg ikke havde gjort et godt nok stykke arbejde som mor. Jeg havde ikke givet mit barn noget mad i 2 dage!!! Altså hun har nok fået lidt råmælk, men det har satme ikke været meget. Og så oven i hatten havde hun fået gulsot. Total fiasko følte jeg, skriver Jeanette i blogindlægget og fortsætter:

- Jeg blev rigtig ked af det, da det her lille væsen jo er top afhængig af én, og bogstaveligt talt ikke kan klare sig uden nogen tager sig af hende. 

Svært at se kroppen forvandle sig

Det var den 22. december, at Jeanette Ottesen afslørede, at hun havde født.

- Fødslen gik fantastisk og Baby B er helt perfekt, skrev hun på sin blog.

Ottesen, der danner par med engelske Marco Loughran, fortalte i løbet af graviditeten, at det ikke har været nemt at se sin normalt toptunede krop forvandle sig.

- Dette graviditets-show har været svært at vænne sig til. Når jeg kigger mig selv i spejlet, er det svært for mig at acceptere det syn. Man kan næsten ikke se mine muskler længere; når jeg spænder mine arme, kan man måske ane lidt muskler, men der er kommet lag af spæk udepå. Og det er mærkeligt, fortalte svømmeren til dr.dk.

Jeanette og Marco blev gift i juli

Generelt har Jeanette Ottesen brugt sin blog til at fortælle mange nyheder om sit privatliv i løbet af 2017. 

Det var også her, at hun i juli fortalte, at hun var blevet gift

- Marco og jeg blev forlovet i december måned sidste år og planen var at vi skulle giftes engang i Maj 2018. Men, så var det jo at jeg blev gravid, og vi blev jo overlykkelige, men det ændrede også bare planerne en lille bitte smule, for til maj næste år har vi en lille bebs på kun 4 måneder og på det tidspunkt, eller lidt før måske, skal der vel også være en barnedåb…? and I could keep going. Så, vi besluttede at fremskynde tingene en smule, og så blev vi sgu gift igår, skrev Jeanette på bloggen

Jeanette har siden 2014 været sammen med den 27-årige svømmer Marco Loughran, som hun til daglig bor sammen med i København. Turtelduerne har dannet par i snart tre år – efter at Jeanette blev skilt fra sin første mand Bobby Gray i 2013.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close