Nyheder22. december 2017

Babylykke: Jeanette Ottesen er blevet mor

Svømmebaben Jeanette Ottesen er blevet mor for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jeanette-ottesen-18112017.jpg
 (Foto: All Over Press)

Jeanette Ottesen er blevet mor for første gang.

Det afslører hun på sin blog.

Her starter hun med at undskylde over for sine mange følgere, da der har været stille på bloggen de seneste dage.

- Sorry jeg har været lidt stille, her på bloggen, de sidste par dage, men jeg skulle sgu lige pludselig på hospitalet og føde et barn. Yup, jeg har født og alt er som det skal være, skriver Jeanette.

Indtil videre er det ikke meget, som Jeanette fortæller om den lille ny. Men hun lover, at hun vender stærkt tilbage, når der er lidt mere overskud i familien.

Samtidig afslører hun, at den lille pige har fået et navn, der starter med bogstavet B.

- Fødslen gik fantastisk og Baby B er helt perfekt! Jeg skal nok lave en lille update på fødslen og Baby B, når vi får lidt overskud her i den lille familie, skriver hun.

Ottesen, der danner par med engelske Marco Loughran, fortalte i løbet af graviditeten, at det ikke har været nemt at se sin normalt toptunede krop forvandle sig.

- Dette graviditets-show har været svært at vænne sig til. Når jeg kigger mig selv i spejlet, er det svært for mig at acceptere det syn. Man kan næsten ikke se mine muskler længere; når jeg spænder mine arme, kan man måske ane lidt muskler, men der er kommet lag af spæk udepå. Og det er mærkeligt, fortalte svømmeren til dr.dk.

Karrieren på pause

Jeanette Ottesen er bare 29 år gammel, men hun kan allerede se tilbage på en misundelsesværdig karriere med mange medaljer.

Blandt andet har hun en broncemedalje hængende fra sidste års OL i Rio de Janeiro, ligesom hun også har guldmedaljer fra VM i svømning og VM i kortbanesvømning derhjemme.

Men hvad skal der så ske med karrieren, nu hvor hun venter barn. Det har Jeanette også svaret på i sit blogindlæg.

- Jeg indstiller min karriere som elitesvømmer for en lille stund, og det er totalt surrealistisk. Jeg vil ikke afvise at jeg kommer tilbage til sporten, men lige nu, ja der skal jeg være mor, og det vil jeg gerne nyde i fulde drag, så svømningen bliver gemt lidt væk det næste års tid, og så ser vi på det til den tid, skrev Jeanette på sin blog, da hun afslørede, at hun var gravid.

Blev gift i juli

Generelt har Jeanette Ottesen brugt sin blog til at fortælle mange nyheder om sit privatliv i løbet af 2017.

Det var også her, at hun i juli fortalte, at hun var blevet gift.

- Marco og jeg blev forlovet i december måned sidste år og planen var at vi skulle giftes engang i Maj 2018. Men, så var det jo at jeg blev gravid, og vi blev jo overlykkelige, men det ændrede også bare planerne en lille bitte smule, for til maj næste år har vi en lille bebs på kun 4 måneder og på det tidspunkt, eller lidt før måske, skal der vel også være en barnedåb…? and I could keep going. Så, vi besluttede at fremskynde tingene en smule, og så blev vi sgu gift igår, skrev Jeanette på bloggen.

Jeanette har siden 2014 været sammen med den 27-årige svømmer Marco Loughran, som hun til daglig bor sammen med i København. Turtelduerne har dannet par i snart tre år – efter at Jeanette blev skilt fra sin første mand Bobby Gray i 2013.

Du kan se flere billeder af Jeanette Ottesen i galleriet herunder

Jeanette Ottesen

null

Sponsoreret indhold