Nyheder10. juli 2017

Jeanette Ottesen skal være mor

Svømmebaben venter sit første barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jeanette-ottesen8900.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Jeanette Ottesen skal være mor for første gang.

Det afslører hun her til aften på sin blog, hvor hun også fortæller, at hun er 3,5 måned henne i sin graviditet.

Et billede siger nok mere end ord lige i denne situation, og ja, den god nok, jeg skal være mor. Ikke alene mor, der er en far og han bliver en god én ad slagsen, navnet er Marco, skriver Jeanette på sin blog.

Her fortæller hun også, at det var lidt uventet, at hun nu skal være mor for første gang.

- Så skete der noget lidt uventet, og så måske alligevel ikke. Men kender i det når man bare lever? Man tænker sgu ikke så meget på konsekvenser eller timing, man lever bare. Det er det jeg har foretaget mig de sidste 6 måneder, og det har været FAN-TALASTISK!!! Men men, det har så ført nogle konsekvenser med sig, og det er så her ’mit nye liv’ kommer ind i billedet, skriver Jeanette på bloggen.

Nyheden om, at Jeanette Ottesen er gravid, er den anden gode nyhed, som hun kan dele med Danmark i år.

Tidligere på året blev hun nemlig forlovet med Marco, som hun nu venter barn.

Jeanette har siden 2014 været kæreste med den 27-årige svømmer Marco Loughran, som hun til daglig bor sammen med i København. Turtelduerne har dannet par i snart tre år – efter at Jeanette blev skilt fra sin første mand Bobby Gray i 2013.

Selvom Jeanette og Marco altså blev forlovet tidligere i år, så kommer det ikke til at blive i år, at de bliver smedet sammen. Det afslørede Jeanette i maj til SE og HØR.

- Det bliver først til næste år. Så et 2018-bryllup, fortæller Jeanette, der også afslørede, at brylluppet ikke skal holdes i Danmark:

- Det bliver et hemmeligt sted. Stadig med venner og familie. Det bliver for os. Og det bliver ikke for nogle andre, fortalte hun tilbage i maj.

Karrieren på pause

Jeanette Ottesen er bare 29 år gammel, men hun kan allerede se tilbage på en misundelsesværdig karriere med mange medaljer.

Blandt andet har hun en broncemedalje hængende fra sidste års OL i Rio de Janeiro, ligesom hun også har guldmedaljer fra VM i svømning og VM i kortbanesvømning derhjemme.

Men hvad skal der så ske med karrieren, nu hvor hun venter barn. Det har Jeanette også svaret på i sit blogindlæg.

- Jeg indstiller min karriere som elitesvømmer for en lille stund, og det er totalt surrealistisk. Jeg vil ikke afvise at jeg kommer tilbage til sporten, men lige nu, ja der skal jeg være mor, og det vil jeg gerne nyde i fulde drag, så svømningen bliver gemt lidt væk det næste års tid, og så ser vi på det til den tid, skriver hun.

Se flere billeder af Jeanette Ottesen og Marco Loughran i galleriet herunder

Jeanette Ottesen

null

Sponsoreret indhold