Nyheder16. juli 2017

Surprise! Jeanette Ottesen er blevet gift

Svømmebaben er i går blevet gift med Marco Loughran. Hverken venner eller familie vidste, at det skulle ske
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jeanette-ottesen8900.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Jeanette Ottesen er i går blevet gift ved et surprisebryllup.

Det afslører hun på sin blog.

- Marco og jeg blev forlovet i december måned sidste år og planen var at vi skulle giftes engang i Maj2018. Men, så var det jo at jeg blev gravid, og vi blev jo overlykkelige, men det ændrede også bare planerne en lille bitte smule, for til maj næste år har vi en lille bebs på kun 4 måneder og på det tidspunkt, eller lidt før måske, skal der vel også være en barnedåb…? and I could keep going. Så, vi besluttede at fremskynde tingene en smule, og så blev vi sgu gift igår, skriver Jeanette på bloggen.

På bloggen fortæller Jeanette også, hvordan selve vielsen foregik.

- Vielsen fandt fandt sted i Amaliehaven, nede i den ene ende hvor vi havde det hele for os selv, helt perfekt! Vi blev viet af den sødeste foged fra Københavns kommune, som sagde nogle vidunderlige og konstruktive ord til os, og så bagte solen ned på os medens vi sagde vores Ja’er, skriver Jeanette på bloggen.

Det er kun en lille uges tid siden, at Jeanette Ottesen afslørede, at hun er gravid. Det gjorde hun også på sin blog.

- Så skete der noget lidt uventet, og så måske alligevel ikke. Men kender i det når man bare lever? Man tænker sgu ikke så meget på konsekvenser eller timing, man lever bare. Det er det jeg har foretaget mig de sidste 6 måneder, og det har været FAN-TALASTISK!!! Men men, det har så ført nogle konsekvenser med sig, og det er så her ’mit nye liv’ kommer ind i billedet, skrev Jeanette på bloggen i mandags.

Karrieren på pause

Jeanette Ottesen er bare 29 år gammel, men hun kan allerede se tilbage på en misundelsesværdig karriere med mange medaljer.

Blandt andet har hun en broncemedalje hængende fra sidste års OL i Rio de Janeiro, ligesom hun også har guldmedaljer fra VM i svømning og VM i kortbanesvømning derhjemme.

Men hvad skal der så ske med karrieren, nu hvor hun venter barn. Det har Jeanette også svaret på på sin blog.

- Jeg indstiller min karriere som elitesvømmer for en lille stund, og det er totalt surrealistisk. Jeg vil ikke afvise at jeg kommer tilbage til sporten, men lige nu, ja der skal jeg være mor, og det vil jeg gerne nyde i fulde drag, så svømningen bliver gemt lidt væk det næste års tid, og så ser vi på det til den tid, skriver hun.

Se flere billeder af Jeanette Ottesen i galleriet herunder

Jeanette Ottesen

null

Sponsoreret indhold