Nyheder25. november 2014

I aften er afgørelsens time: Forbliver parrene gift?

Dagen for den store beslutning er kommet i 'Gift ved første blik'
Af af
’Lillemor’ flytter ind i Jakobs lejlighed
’Lillemor’ flytter ind i Jakobs lejlighed
 Foto: Framegrab/SnowmanEfter fem intense og til tider turbulente uger skal de tre par i DRs seer-succes 'Gift ved første blik' i aften tage en beslutning: Vil de forblive gift, eller vil de skilles?

Og beslutningen er ikke let at tage - for spørgsmålet er, om der opstået sød musik, følelser eller sågar kærlighed blandt de tre par Jakob & Katrine, Carina & Peter og Lars & Jeannette.

LÆS OGSÅ: Pia om ægetskabet med Frank: Utrygt og ubehageligt

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8a9b61a4404c45ba9920e3152a1d32f7.jpgJeannette og Lars (Foto: Framegrab/Snowman)


I sidste uge kunne seerne opleve, hvordan hverdagen - og ikke mindst problemerne - begyndte at vise sig hos de tre par. 41-årige Jeannette og 40-årige Lars endte med til sidst at flytte hver til sit. Alt var ellers rosenrødt til at begynde med; parret havde svært ved at holde fingrene fra hinanden og kyssede og krammede meget under deres romantiske bryllupsrejse til Venedig.

LÆS OGSÅ: Frank fra Gift ved første blik: - Ærgerligt, at det ikke lykkedes

Men i femte afsnit af 'Gift ved første blik', der blev sendt sidste tirsdag, tog Lars først sin vielsesring af, og siden flyttede han også ud af Jeannettes lejlighed i Silkeborg. Årsagen var blandt andet, at 40-årige Lars ikke havde de samme følelser for Jeannette, som hun havde for ham. Derudover havde Jeannette gjort op med sig selv, at hun ikke ville have flere børn - og dét var noget, som Lars endnu ikke havde taget endegyldig stilling til.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/bd8cf4a4221f4bc4a4d679a3eb8de53b.jpgKatrine og Jakob (Foto: Framegrab/Snowman)

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik: Jeannette havde følelser; det havde Lars ikke

For det unge par Jakob og Katrine, der klikkede godt fra første øjeblik, var det afstanden, der truede. Katrine bor i Aarhus, mens Jakob har en lejlighed og et job, han i sin tid blev headhuntet til, i Hvidovre. Og især Katrine fandt tanken om at skulle flytte fra sin hjemby Aarhus skræmmende. Også Jakob frygtede, at afstanden mellem parret kunne blive det, der 'får forholdet til at glide ud i sandet', som Jakob selv udtrykte det i sidste uges afsnit.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/acdb927bc20c4037b47be4666a3becd5.jpgCarina og Peter (Foto: Framegrab/Snowman)

Det sidste par, Carina & Peter, har fra begyndelsen været en smule forsigtige over for hinanden. Og deres største problem har været at finde et fælles sprog, som de kan samles om og 'slippe kontrollen', som Carina selv udtrykte det i afsnittet. Peter var enig:

LÆS OGSÅ: Problemer i Gift ved første blik: Nu skal alle til parterapeut

- Vi er gode til mange praktiske ting, god til at få en hverdag til at fungere. Udfordringen ligger i at finde en måde at kommunikere på. At finde et fælles sprog. At få gang i noget humor. Jeg har indtryk af, at vi begge to har noget, men vi kan ikke rigtig... vi får den ikke rigtig sat ordentligt i spil, sagde Peter i sidste uges afsnit af 'Gift ved første blik'.

Se, om parrene vælger at blive skilt eller forblive gift i aften kl. 20:45 på DR1.

Sponsoreret indhold