Nyheder13. november 2014

Pia om ægteskabet med Frank: Ubehageligt og utrygt

Gift ved første blik-par gik hver til sit efter seks dage
Af af
Pia og Frank blev skilt efter seks dage. De medvirkede i Gift ved første blik
Pia og Frank blev skilt efter seks dage. De medvirkede i Gift ved første blik
 Foto: Jakob Mydtskov



Det var ikke kærlighed ved første blik, da 50-årige Pia Lauersen og 56-årige Frank Eriksen sagde ja til hinanden få øjeblikke efter deres første møde i DRs seer-succes 'Gift ved første blik'.

Nu fortæller Pia så for første gang ud om ægteskabet med Frank, der sluttede ligeså hurtigt som det begyndte.

Det skete i et interview med DRs Aftenshowet onsdag aften.

- Det var uvirkeligt, ubehageligt og utrygt. Det var ikke sjovt at være med, sagde Pia blandt andet i Aftenshowet.

I 'Gift ved første blik' sætter et hold eksperter, der blandt andet tæller antropologer, psykologer og præster, en række par sammen, og parrene bliver - som titlen også afslører - gift ved første blik.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/dbd7e7de0fb745a8982e51721e41572c.jpg



Pia og Frank efter vielsen (Foto: Jakob Mydtskov)


LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Gift ved første blik-par er blevet skilt

LÆS OGSÅ:Gift ved første blik-Jonas: Bruddet kom som et chok

Pia, der er lingeriedirektør, blev parret sammen med den seks år ældre Frank, der bor på Bornholm og arbejder inden for reklamebranchen. Men det var bestemt ikke kærlighed ved første blik, da parret sagde ja til hinanden.

Allerede efter vielsen begyndte det at gå skævt. 56-årige Frank afslørede i bilen efter vielsen, at han tilmeldte sig programmet, fordi hans kæreste var gået fra ham tre måneder tidligere. Og under bryllupsfesten blev det tydeligt, at parret havde helt forskellige måder at tackle dét at være nygifte - og fremmede for hinanden. Frank havde for eksempel svært ved at holde tårerne tilbage under sin tale til Pia, og sådan var det bestemt ikke hos de andre tre mænd, der også deltager i programmet:

- De taler til hende om de oplevelser, som de gerne vil have. De skåler med hende. De beder de andre rejse sig og skåle for hende. Jeg sidder i en helt anden situation. Det var rigtig ubehageligt. Jeg ved ikke, hvor jeg skal gøre af mig selv, og jeg tænker 'Hvad foregår der lige?'. Hvad er det, jeg har sagt ja til?, siger Pia i Aftenshowet.

Under bryllupsrejsen til Nice går det helt galt for parret, som ender med at sove hver for sig, og tirsdag aften kunne omkring én million seere så se, at parret gik hver til sit efter blot seks dages ægteskab.

- Vi har haft mange frustrationer over, at vi er blevet matchet. Hvad er det, de har eksperter har tænkt? Vi må bare konstatere, at der ikke er et match. Frank fortæller mig meget hurtigt, at han har følelser for en anden kvinde. Og det lukker ligesom situationen. Der sker flere ting undervejs, som ikke åbner for den her samhørighed, siger Pia.

Sponsoreret indhold