Nyheder13. november 2014

Frank fra ’Gift ved første blik’: - Jeg er ærgerlig over, det ikke lykkedes

Frank og Pia gik hver til sit efter blot seks dages ægteskab
Af af
Pia og Frank endte med at være gift i seks dage
Pia og Frank endte med at være gift i seks dage
 Foto: Jakob MydtskovDet var ikke kærlighed ved første blik, da 50-årige Pia Lauersen og 56-årige Frank Eriksen sagde ja til hinanden få øjeblikke efter deres første møde i DRs seer-succes 'Gift ved første blik'.

Faktisk gik de to så skævt af hinanden, at omkring én million seere tirsdag aften kunne se, at parret gik hver til sit efter at have været kone og mand i blot seks dage.

- Jeg er ærgerlig over, det ikke lykkedes. Men programmet har lært mig, at jeg skal tage det roligt, når jeg møder nye mennesker. Det plejer jeg også at kunne, men den smuttede fuldstændig til det her bryllup i sommer på grund af den totale stresssituation, vi stod i, siger Frank til BT.

I 'Gift ved første blik' sætter et hold eksperter, der blandt andet tæller antropologer, psykologer og præster, en række par sammen, og parrene bliver - som titlen også afslører - gift ved første blik.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/11ab87ec77df407e81f8d014f5906efa.jpgPia og Frank fra DRs seer-succes 'Gift ved første blik' (Foto: Jakob Mydtskov)


LÆS OGSÅ: Pia om ægteskabet med Frank: Ubehageligt og utrygt

LÆS OGSÅ: Kærligeheden brast: Gift ved første blik-par skilt

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik-Jonas: Bruddet kom som et chok

Pia, der er lingeriedirektør, blev parret sammen med den seks år ældre Frank, der bor på Bornholm og arbejder inden for reklamebranchen. Men det var bestemt ikke kærlighed ved første blik, da parret sagde ja til hinanden.

Allerede efter vielsen begyndte det at gå skævt. 56-årige Frank afslørede i bilen efter vielsen, at han tilmeldte sig programmet, fordi kæresten var gået fra ham tre måneder tidligere. Og under bryllupsfesten blev det tydeligt, at parret havde helt forskellige måder at tackle dét at være nygifte - og fremmede for hinanden.

- Jeg kunne ikke få fat i, hvordan hun var, og hvad hun ville. Jeg prøvede jo ved at stille forskellige spørgsmål for at høre, om mine indtryk af hende var rigtige. Men hun ville ikke svare på dem. Til brylluppet var hun også meget væk og talte med sine veninder, så jeg kunne selvfølgelig godt se, at hun trak sig, siger Frank til BT og tilføjer:

- Jeg husker dagen som meget sløret og utrolig stresset. Det føltes som om, der var en matteret glasrude mellem os. Jeg plejer at være god til at mærke folk. Men jeg kunne ikke mærke Pia. Der var ikke den kontakt mellem os, som jeg havde forventet, siger Frank, der efter at have medvirket har modtaget masser af henvendelser fra kvinder, der enten vil på date med ham eller blot vil fortælle, at de synes, han gjorde det godt i programmet.

Sponsoreret indhold