Nyheder 18. november 2014

’Gift ved første blik’: Jeanette havde følelser; det havde Lars ikke

Hverdagen er for alvor begyndt at melde sig efter to ugers ægteskab
Af af
Jeanette og Lars fra 'Gift ved første blik'
Jeanette og Lars fra 'Gift ved første blik'
Foto: Framegrab/SnowmanSidste tirsdag måtte Frank og Pia sande, at de bare ikke passede sammen, og efter blot seks dages ægteskab lod de sig skille. I aftenens afsnit af DRs seer-succes 'Gift ved første blik' begynder problemerne så at melde sig for de tre resterende par, Jakob & Katrine, Carina & Peter og Lars & Jeanette.

For hverdagen er for alvor kommet, og problemerne er begyndt at vise sig i en sådan grad, at alle tre par må i parterapi og tale med en psykolog.

For klinikassistenten Jeanette og pedellen Lars var alt rosenrødt til at begynde med; parret havde svært ved at holde fingrene fra hinanden og kyssede og krammede meget under deres romantiske bryllupsrejse til Venedig.

Men nu er parret så ikke længere kærester, men blot 'gode venner, der bor sammen' i Jeanettes lejlighed i Silkeborg. Årsagen er blandt andet, at 40-årige Lars ikke har haft samme følelser som sin kone, Jeanette.

LÆS OGSÅ: Frank fra 'Gift ved første blik': - Ærgerlig, at det ikke lykkedesJeanette og Lars (Foto: Framegrab/Snowman)


- Jeg har mere de der vennefølelser, siger Lars i aftenens afsnit og uddyber:

- Jeg ser det ikke som to, der er på romantisk tur. Jeg ser det mere som to venner, der hygger. Men jeg vil give det en chance, siger 40-årige Lars.

LÆS OGSÅ: Pia om ægteskabet med Frank: Utrygt og ubehageligt

Et andet problem for parret er, at 40-årige Lars har svært ved at acceptere, at Jeannette er ét år ældre end ham - og endnu værre blev det, da Jeanette proklamerede, at hun ikke ønsker flere børn, for det er noget, som Lars ikke har afskrevet endnu.

Du kan se, om Lars og Jeanette får løst problemerne i aftenens afsnit af 'Gift ved første blik', der sendes kl. 20.45

Sponsoreret indhold