Nyheder18. november 2014

Problemer i ’Gift ved første blik’: Nu bliver alle sendt til parterapeut

Hverdagen er for alvor begyndt at melde sig efter to ugers ægteskab
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/7ea0536a4d8f4b848d39b01e99055c6d.jpg
 Foto: Framegrab/SnowmanSidste tirsdag måtte Frank og Pia sande, at de bare ikke passede sammen, og efter blot seks dages ægteskab lod de sig skille. I aftenens afsnit af DRs seer-succes 'Gift ved første blik' begynder problemerne så at melde sig for de tre resterende par, Jakob & Katrine, Carina & Peter og Lars & Jeanette.

For hverdagen er for alvor kommet, og problemerne er begyndt at vise sig i en sådan grad, at alle tre par må i parterapi og tale med en psykolog.

LÆS OGSÅ: Frank fra 'Gift ved første blik': - Ærgerlig, at det ikke lykkedes

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8a9b61a4404c45ba9920e3152a1d32f7.jpgJeanette og Lars (Foto: Framegrab/Snowman)


For klinikassistenten Jeanette og pedellen Lars var alt rosenrødt til at begynde med; parret havde svært ved at holde fingrene fra hinanden og kyssede og krammede meget under deres romantiske bryllupsrejse til Venedig. Nu er parret så ikke længere kærester, men blot 'gode venner, der bor sammen' i Jeanettes lejlighed i Silkeborg. Årsagen er blandt andet, at 40-årige Lars har svært ved at acceptere, at Jeannette er ét år ældre end ham - og endnu værre blev det, da Jeanette proklamerede, at hun ikke ønsker flere børn, for det er noget, som Lars ikke har afskrevet endnu.

LÆS OGSÅ: Pia om ægteskabet med Frank: Ubehageligt og utrygt


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/bd8cf4a4221f4bc4a4d679a3eb8de53b.jpgKatrine og Jakob (Foto: Framegrab/Snowman)

For det unge par Jakob og Katrine, der klikkede godt fra første øjeblik, er det afstanden, der truer. Katrine bor i Aarhus, mens Jakob har en lejlighed og et job, han i sin tid blev headhuntet til, i Hvidovre. Og især Katrine finder det skræmmende at skulle flytte fra sin hjemby Aarhus, og dét er noget, som hun har brug for at tale med parterapeuten om i aftenens afsnit. Også Jakob frygter, at afstanden mellem parret bliver det, der 'får forholdet til at glide ud i sandet', som Jakob selv udtrykker det i aftenens afsnit.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/acdb927bc20c4037b47be4666a3becd5.jpgCarina og Peter (Foto: Framegrab/Snowman)

Det sidste par, Carina & Peter, har fra begyndelsen været en smule forsigtige over for hinanden. Og deres største udfordring bliver at finde et fælles sprog, som de kan samles om og 'slippe kontrollen', som Carina selv udtrykker det. Peter er enig:

- Vi er gode til mange praktiske ting, god til at få en hverdag til at fungere. Udfordringen ligger i at finde en måde at kommunikere på. At finde et fælles sprog. At få gang i noget humor. Jeg har indtryk af, at vi begge to har noget, men vi kan ikke rigtig... vi får den ikke rigtig sat ordentligt i spil, siger Peter i aftenens afsnit af 'Gift ved første blik'.

Se, om parrene får styr på problemerne i aftenens afsnit af 'Gift ved første blik', der sendes kl. 20:45 på DR1.

Sponsoreret indhold