Nyheder8. januar 2016

Oliver har brudt med kæresten: - Hun er så hidsig og sur

40-årige Oliver Bjerrehuus og kæresten gennem flere år, Gunnvør Dalsgaard, har brudt med hinanden for et par måneder siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-73072_0.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Der har dannet par siden 2007, men selvom bølgerne til tider har gået højt, har Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard holdt sammen. Lige indtil nu.

For 40-årige Oliver Bjerrehuus bekræfter nu, at parret er gået hver til.

- Det er det sundeste for os begge to. Vi har haft utallige samtaler i terapi, men kan bare ikke få det til at fungere. Jeg elsker hende stadig, men hun er så hidsig og sur og vil ikke lade mig være den, jeg er. Så jeg er skredet fra en kvinde, jeg elsker, fordi jeg ikke kan mere. Denne gang er det endegyldigt, siger Oliver Bjerrehuus til Ekstra Bladet.

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard har været sammen siden 2007 – med enkelte pauser undervejs – og har sammen døtrene Sigga på fem år og Hanna på to et halvt år.

Gunnvør Dalsgaard bekræfter over for Ekstra Bladet, at parret har brudt med hinanden – til avisen fortæller hun, at bruddet blandt andet skyldes Oliver Bjerrehuus’ omgang med stoffer. Han fik i december frakendt sit kørekort, efter at han tidligere på året var blevet stoppet af politiet med kokain i blodet.

- For mig er det 100 pct. uacceptabelt at bringe stoffer ind i et familieliv, og det punkt er vi desværre ikke enige om, fortæller Gunnvør Dalsgaard til avisen.

Sponsoreret indhold