Nyheder5. februar 2015

Oliver Bjerrehuus lever og ånder for kærligheden

Storcharmøren har fået sine slag af kærligheden, men kalder også sine mange erfaringer for sin største formue
Oliver Bjerrehuus har selv fundet kærlighed i Gunnvør
Oliver Bjerrehuus har selv fundet kærlighed i Gunnvør
 Foto: Mikael Rieck



Danmarks flotteste mand, damernes ven og drengerøv. Kært barn har mange navne, og det gælder også for Oliver Bjerrehuus, der fra den 5. februar kan ses på Kanal 4, hvor han er vært på programmet "Det Perfekte Match".

I programmet leder 20 singler efter deres perfekte partner og den store kærlighed, og det er noget, der interesserer Oliver Bjerrehuus.

- Vores 20 deltagere har indvilliget i at finde deres eneste ene på kamera, og det, synes jeg, er helt vildt modigt. At være med på sidelinjen og se dem gå ind i det med hjertet som indsats, det har været en kæmpe fornøjelse, siger modellen og tv-værten, der med egne ord er "stor fan af kærligheden".

LÆS OGSÅ: Afsløring: Oliver Bjerrehuus har fået nyt job

- Kærlighed er det, jeg har beskæftiget mig mest med. Jeg lever og ånder for ikke bare kvinder, men for kærlighed. Det har været min investering i livet. Jeg har aldrig købt biler og dyre ting, men jeg har samlet på kærlighedserfaringer, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Suzanne Bjerrehuus praler af sønnike

Noget har han da også lært.

- Kærlighed er den eneste ægte formue, vi har her på jorden. Alt det andet betyder ikke noget i forhold til den.

Den erkendelse er dog noget, han først er kommet til med årene. Nu, da han snart fylder 40 år, kan han mærke, at hans syn på kærligheden har ændret sig.

- Jo ældre, vi bliver, jo mere skrøbelige bliver vi også. Når vi er unge er vi mere fandenivoldske og er bedre til at kaste os ud i forhold, selvom vi ikke ved, hvor de bærer hen. Man er mere i nuet, forklarer han og fortsætter:

- Når vi bliver ældre, så har vi fået nogle ar. Og det gør ondt. Man oplever måske at finde sit livs kærlighed og at give slip på hende. Eller måske er der en, hvor man altid vil tænke "måske skulle det have været os to". Og alle de spørgsmål hober sig op i en, og det gør os skrøbelige.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus: Hun hedder Lillefis

- Som ung kan man bedre klare slagene, men kærligheden bliver også mere interessant, når vi er skrøbelige. Som ældre finder man også ud af, at der er forskel på det, man gerne vil have og det, man i virkeligheden har brug for.

Hvad deltagerne i "Det Perfekte Match" har brug for, hjælper Oliver Bjerrehuus dem med første gang torsdag klokken 21.00 på Kanal 4.

Sponsoreret indhold