Kørte bil i kokain-rus: Nu har Oliver Bjerrehuus fået sin dom

Oliver Bjerrehuus afslører, at en date gik gruelig galt.

Oliver Bjerrehuus afslører, at en date gik gruelig galt.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

En ubetinget frakendelse af kørekortet i tre et halvt år og en bøde på 14.500 kroner.

Sådan lød dommen til Oliver Bjerrehuus, der mandag formiddag fik sin dom i en sag om kørsel i narkopåvirket tilstand.

Den 40-årige model var ikke selv mødt op i Københavns Byret, men havde i stedet valgt at lade sin advokat Martin Leth Hansen tale på hans vegne.

Advokaten kunne fortælle, at Oliver Bjerrehuus erkendte sig skyldig i tiltalen, og efter en kort forhandling nåede retten frem til dommen, der altså lød på en ubetinget frakendelse af kørekortet i tre et halvt år samt en bøde på 14.500 kroner.

Derudover skal Oliver Bjerrehuus dække sagens omkostninger - omkring 2.300 kroner - samt betale for den blodprøveudtagning, han fik foretaget, efter at politiet standsede ham 6. februar ud for Lygten 23 på Nørrebro.

Frakendelsen af kørekortet er også en straf for en anden sag, hvor Oliver Bjerrehuus kørte for stærkt. Dette skete blot tre dage efter, at han havde kørt bil i sin kokain-rus. 

Bøden på 14.500 er fastsat på baggrund af Oliver Bjerrehuus' indtægt, der i februar blev udregnet til 30.000 kroner brutto.

Han var tiltalt efter færdselslovens paragraf 54, og anklageren krævede da også, at Oliver Bjerrehuus blev idømt en ubetinget frakendelse af sit kørekort samt bøde.

Sagen skulle oprindeligt have været for retten i begyndelsen af november, mens sagen blev udskudt i seks uger, fordi Oliver Bjerrehuus valgte at skifte advokat.

SE og HØR er til stede i retten i dag og dækker sagen mod Oliver Bjerrehuus. Du kan følge sagen live her på sh.dk. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close