Nyheder 12. juni 2016

Se de vilde videoer: Her optræder Lukas Graham for 80.000

Lukas Graham optrådte for nylig til det britiske ’Capital FM’s Summertime Ball’, hvor de sammen med store artister som Ariana Grande, Nick Jonas og Years & Years optrådte for hele 80.000 mennesker på nationalstadionet Wembley. Se en række videoer af bandets koncerter her
(Foto: YouTube)

De indledte deres karriere på Christianias små scener – men nu har Fristadsbandet Lukas Graham indtaget verdens allerstørste scener.

Nu er bandet vendt hjem til Europa efter en længere turné i USA – men Lukas Forchhammer og co. er bestemt ikke færdig med at stå på de helt store scener.

Lørdag – få timer inden bandet spillede i Aalborg – deltog de således i den britiske radiostation Capital FM’s sommerevent ’Capital FM’s Summertime Ball’. Her optrådte de sammen med store artister som Ariana Grande, Nick Jonas og Years & Years for hele 80.000 mennesker på nationalstadionet Wembley.

Og som altid forstod bandet at give publikum i en oplevelse i særklasse – iført Christinias orange fodboldtrje begejstrede Lukas Forchammer og resten af bandet med to af deres største hit, nemlig ’7 Years’ og ’Mama Said’. Og så blev det også tid til et coverversion af Justin Biebers ’Sorry’.

Trommeslageren i Danmarks pt mest succesfulde band – Mark ’Lovestick’ Falgren – kunne ikke dy sig og tog et par fantastiske billeder fra sin plads bagerst på scenen. Man må sige, at det var noget af en udsigt.

 

#lukasgraham

Et billede slået op af Mark Falgren (@lovestick_) den

11. Jun 2016 kl. 8:02 PDT

 

Du kan se bandet optræde i videoerne herunder:

Se billeder af bandet i galleriet herunder:

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold