Nyheder9. juni 2016

Stolt Lukas Graham afslører kønnet: Det bliver en….

Den verdenskendte sanger Lukas Graham har nu afsløret kønnet på sit ufødte barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/5cca0007979946649a2a9bf211d22e59.jpg
 (Foto: All Over Press)

Lukas Graham er en travl mand, der sammen med sit band Lukas Graham er godt i gang med at erobre verden.

Men alligevel prioriterer den 27-årige sanger sin familie. Og til september vil familien uden tvivl blive endnu vigtigere for ham, for der bliver han far for første gang.

- Der er alt for meget arbejde og alt for lidt privatliv. Heldigvis får jeg en lille pige, når jeg skal være far til september, så jeg får en lille pause i september og oktober, og så skal vi tilbage på arbejde, smiler Lukas Graham, da han blev interviewet af Handipresse på Sølund Festival.

- Vi har optrådt på Østerbro Stadion i København, vi skal optræde i Mølleparken i Aalborg, vi skal spille Norhtside i Aarhus og så Tinderbox i Odense og så skal vi til England, Tyskland, USA, Japan og Australien til Holland. Det bliver en lang tur til sommer, griner Graham, der har erobret verden med sin unikke sangstemme og personlige tekster.

Sangeren håber da også, at hans lille datter vil slægte ham på.

Det fortalte han på scenen, da han optrådte for 20.000 på Sølund Festival i Skanderborg, som er en musikfestival for mennesker, der er udviklingshæmmet.

- Jeg tror, vi vil spørge, om vi må komme igen næste år, sagde Lukas Graham, inden han sluttede aftenen af med to ekstra-numre.

- Det er også en undskyldning for at komme til Danmark, sagde Graham med hentydning til deres enorme succes i USA.

- Vores familier savner os, og jeg venter jo en lille mini-Graham til september. Jeg håber bare ikke, guldklumpen får sin mors sangstemme, for så kommer vi ikke til at tjene penge, grinede verdensstjernen.

Se interviewet med Lukas Graham herunder:

Se et stort galleri med Lukas Graham herunder:

Lukas Graham - billeder fra hans liv

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_104.png

Sponsoreret indhold