Nyheder9. juni 2016

Lukas Graham hæver millionhyre

Den succesfulde sanger hiver mere end 100.000 ud til sig selv om måneden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.02194406.jpg
 Foto: All Over

Der bliver rigeligt råd til barnevogn og puslebord, når Lukas Forchhammer Graham senere på året bliver far til en pige.

Det afslører regnskabet for den danske superstjernes personlige selskab Big Dreams ApS.

Han er eneejer af selskabet, og der er hevet i omegnen af 1,6 millioner kroner kroner ud til personaleudgifter, og dermed har Lukas Forchhammer Graham taget over 130.000 kroner om måneden i gennemsnit ud til sig selv i gager og 'øvrige personaleudgifter'.

Der er også penge på kistebunden hos den unge danske sang-komet, da egenkapitalen i Big Dreams ApS løber op i 2,3 millioner kroner.

Han holder pause i september og oktober i forbindelse med datterens fødsel, men han er ellers brandvarm i hele verden og er strøget op i de øvre luftlag på diverse hitlister i 2016.

Og fortsætter succesen, hvad der ikke er noget der tyder på, at den ikke skulle gøre, så vil pengekassen bugne yderligere, når 2016 er omme.

Størst for den populære sanger er dog den kommende fødsel, som han fortalte om på Sølund Festival.

- Der er alt for meget arbejde og alt for lidt privatliv. Heldigvis får jeg en lille pige, når jeg skal være far til september, så jeg får en lille pause i september og oktober, og så skal vi tilbage på arbejde, smiler Lukas Graham, da han blev interviewet af Handipresse på Sølund Festival.

Lukas Graham blev stiftet som band i 2011, og to hjemmelavede videoer på YouTube kickstartede bandets karriere, og siden er det kun gået en vej.

Se hele interviewet med Lukas Forchhammer Graham på Sølund Festival herunder:

Sponsoreret indhold