Nyheder5. juni 2016

Lukas Graham lavede folkefest i København

Succesbandet Lukas Graham er tilbage i Danmark og lørdag aften gav de koncert på Østerbro Stadion.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5684399eq.jpg
 Foto: All Over

Vejret har været perfekt til Lukas Grahams hjemkomst og første koncert i Danmark efter en lang og succesfuld turne, der har bragt bandet med frontmanden Lukas Graham Forchhammer verden rundt.

Lørdag aften var det så igen danskernes tur til at se bandet, og på et totalt udsolgt Østerbro Stadion, hvor der var 20.000 mennesker samlet for at se de populære fyre var der fest.

Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo giver koncerten fire stjerner ud af seks - især fordi, det virkelig var en folkefest i København:

- Lukas Grahams første koncert i Danmark, efter kvartetten blev den største danske musiksucces i udlandet nogensinde, udviklede sig nærmest uundgåeligt til den forventede triumf for gadedrengene. Det var stort, og det var en stor, stor folkefest, men stor kunst var det ikke, skriver han.

Gaffas Torben Holleufer giver hele seks stjerner:

- Lukas Graham skriver historie, hvor de går. Ingen har vendt tilbage fra så stor succes, og modtagelsen var som en storm, der rejste sig på det lille gamle atletikstadion, der lidt undseligt ligger omme bag Parken. Og Lukas Forchhammer og resten af bandet svigtede ikke de med rette høje forventninger. Som altid en levende reklame for fristaden - på Billboard prisuddelingen var det Freestate Christiania og de tre cirkler og i går var det skaterfirmaet Alis - trådte en rørt fyr med et stort hjerte og gav os en stribe af de bedste sange. Med en stemme, der synes at have tilføjet ny alen, blandt andet med en kontrolleret falset oppe i toppen.

BTs Jan Eriksen kvitterer også med fire stjerner for koncerten lørdag aften.

- Det blev en ren folkefest, da nationens stolte søn lørdag aften indtog Østerbro Stadion. 20.000 solgte billetter - udsolgt - og et, sagt på jysk, venlig stemt publikum i alle aldersklasser, skriver han og fortsætter:

- Det blev en koncert, der ligeså meget var en ganske bevægende gensidig fejring af band og publikum, som det var en rockkoncert. Et publikum, der, som Lukas sagde, havde bakket op fra starten og som gjorde, at han kunne rejse til USA med en kuffert fuld af penge, der betød, at han og bandet kunne stille betingelser overthere og gøre det på deres egen måde.

Lukas Graham er ikke færdige med at spille i Danmark denne sommer. Næste lørdag, den 11. juni, gæster bandet Mølleparken i Aalborg, weekenden efter det det Northside i Aarhus, der får besøg, og weekenden efter igen er det Tinderbox i Odense, der får fornøjelsen af de populære musikere.

Se billeder af Lukas Graham her:

Sponsoreret indhold