Peter Madsen i fængsel: Har haft besøg af mindst fire kvinder

Raket-Madsen

Raket-Madsen

(Foto: Deadlinepress.dk)

Peter Madsen, 47, er dømt for at have dræbt og parteret den 30-årige journalist Kim Wall, men det gør ikke, at han i nogle kvinders øjne mister sin appel. 

Ifølge B.T. har mindst fire kvinder besøgt den livstidsdømte fange i Storstrøm Fængsel på Falster.

Det er en person med tæt relation til Peter Madsen, der afslører over for B.T., at ubådsbyggeren har haft kvindeligt visit op til flere gange, siden der den 25. april faldt dom i den opsigtsvækkende sag. 

Ifølge B.T.'s oplysninger har flere af kvinderne taget kontakt til ham, efter han blev dømt, mens enkelte af dem har kendt ham, inden sagen rullede i sommeren 2017. 

Hverken Kriminalforsorgen eller Peter Madsens forsvarer Betina Hald Engmark har ønsket at kommentere B.T.'s oplysninger. 

Mens sagen mod Peter Madsen kørte, var han underlagt besøgs- og brevkontrol, men det blev hævet den 18. maj. 

I august søgte Madsen pennevenner. Det gjorde han via en mellemmand på sin Facebook-profil - og det ser altså ud til, at Peter Madsens pennevensjagt har båret frugt, endda i sådan en grad, at det er mundet ud i besøg. 

Tidligere er det også kommet frem, at en kvindelig fængselsbetjent kom lidt for tæt på den livstidsdømte opfinder, og det endte med at koste hende jobbet. 

Kvinden, der er i 40’erne og mor til to drenge, har angiveligt fortalt morderen, at hun ”drømmer om” at flytte sammen med ham.

Det skriver Ekstra Bladet, som har talt med kvinden.

Ifølge avisen har den tidligere fængselsbetjent fortalt Peter Madsen, at hun drømmer om, at ”de skulle flytte sammen og have et sted, hvor han kunne bygge raketter”.

Sammen med sin forsvarsadvokat søgte Peter Madsen om at blive flyttet fra Storstrøm Fængsel til Herstedvester Fængsel i Albertslund, og det ønske fik han opfyldt. 

Peter Madsen sidder nu sammen med Danmarks mest hårdkogte kriminelle, hvoraf mange lider af forstyrrelser i personlighed eller adfærd, som de bliver behandlet for. 

Det er blandt andet her Peter Lundin siden 2001 har afsonet sin livstidsdom for tredobbelt drab på sin samlever og hendes to børn. 

Peter Madsen har anket straflængden, men ikke skyldsspørgsmålet. Hans ankesag begynder i Østre Landsret den 5. september

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close