Peter Lundins eks: Pas på Peter Madsen

47-årige Peter Madsen, der er dømt for det bestialske drab på den svenske journalist Kim Wall, søger pennevenner.

47-årige Peter Madsen, der er dømt for det bestialske drab på den svenske journalist Kim Wall, søger pennevenner.

(Foto: Deadlinepress.dk)

– Lad være med at lade jer lokke til at blive penneven med Peter Madsen. I kommer til at fortryde det, siger 33-årige Betinna Brøns.

Hun ved, hvad hun snakker om, idet hun i seks år var gift med den livstidsdømte seriemorder Peter Lundin og fik en søn med ham, før de blev skilt sidste år.

– Der mangler en stopklods. Han søger pennevenner, og det er der nogle, der vil reagere på.

– Så kan man søge besøgstilladelse, og om tre uger kan en kvinde komme på besøg hos ham. Uden overvågning. Det kunne jeg, og det er skræmmende, siger Betinna Brøns.

– Hvis jeg kan afholde bare én pige fra at kontakte Peter Madsen eller andre livstidsfanger, er det det hele værd. Det kan ødelægge deres liv.

Tidligere i dag kom det frem, at en kvindelig fængselsbetjent er blevet fritstillet med øjeblikkelig virkning, fordi hun ikke ønsker at droppe sin kontakt med den livstidsdømte parteringsmorder Peter Madsen.

Hun siger, at hun ikke er kæreste med Peter Madsen, men indrømmer, at der nok er tale om en form for flirt mellem de to.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Peter Lundin og Betinna Brøns.

Betinna Brøns, der er skilt fra den 46-årige seriemorder Peter Lundin, advarer kvinder mod at tage kontakt til Peter Madsen. (Foto: Privat)

Spænding lokker

Det er meget individuelt, hvad der kan få kvinder til at tage kontakt med livstidsdømte mordere, mener Peter Lundins eks.

– Hvis man godt kan lide spændingen ved kriminalstof og ser alle dokumentarudsendelserne, kan man sagtens lade sig lokke.

– Selv faldt jeg over en skoleopgave, som jeg havde skrevet om Peter Lundin, og så ville jeg finde ud af, om han var den, som jeg havde skrevet om.

Betinna Brøns mener, at der skal være langt skrappere regler for besøg.

– Det er farligt, hvis man pakker forbrydelsen væk i en kasse og kun fokuserer på den person, der sidder over for dig.

– For han kan jo virke charmerende og rar, og så bliver man lullet ind i en verden, som det er svært at komme ud af igen.

– Jeg er ikke i tvivl om, at Peter Madsen kan virke manipulerende.

– Under retssagen snakkede han jo om, at det var synd for ham, og om sine katte hele tiden. Jeg er rigtig nervøs for, at han kan manipulere med en sårbar pige, og det vil være synd.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close