Peter Madsens flirt drømmer om at flytte sammen med ham

Raket-Madsen

Raket-Madsen

(Foto: Deadlinepress.dk)

En kvindelig fængselsbetjent blev i juli måned fritstillet med øjeblikkelig virkning, efter det kom frem, at hun havde fået et for tæt forhold til den livstidsdømte morder Peter Madsen.

Kvinden, der er i 40’erne og mor til to drenge, har nu fortalt morderen, at hun ”drømmer om” at flytte sammen med ham.

Det skriver Ekstra Bladet, som har talt med kvinden.

Ifølge avisen har den tidligere fængselsbetjent fortalt Peter Madsen, at hun drømmer om, at ”de skulle flytte sammen og have et sted, hvor han kunne bygge raketter”.

Peter Madsen blev idømt livsvarigt fængsel, efter han i august sidste år sexdræbte og parterede Kim Wall. Foto: All Over

Kontakten mellem de to begyndte, da Peter Madsen stadig afsonede sin livstidsstraf i Venstre Fængsel.

Ifølge kvinden begyndte hun selv at opsøge morderen i hans celle, når hun fandt tid i løbet af arbejdsdagen.

Med tiden udviklede relationen sig, og kvinden valgte selv at sige sit job op. hun undlod dog at fortælle ledelsen, hvad der rigtige årsag til opsigelsen var.

Men da fængselspersonalet senere opdagede en større brevveksling mellem de to, blev kvinden fritstillet med øjeblikkelig virkning. På det tidspunkt var Peter Madsen blevet overflyttet til Storstrøm Fængsel på Lolland efter eget ønske.

Peter Madsen

Ubåden UC3 Nautilus, hvor Peter Madsen dræbte Kim Wall under en reportagetur i august sidste år. Foto: All Over

Nu skal kvinden så i gang med at finde ud af, hvad det er for en relation hun har og ønsker med livstidsfangen. Hun fortæller til Ekstra Bladet, at de ikke er kærester, men indrømmer, at der nok er tale om en flirt.

Under retssagen mod Peter Madsen, der er dømt for parteringsdrabet på Kim Wall, kom det frem, at Peter Madsen har en stærkt afvigende adfærd med narcissistiske og manipulerende træk. Men kvinden, der nu er kommet tæt på morderen, fastholder, at hun ikke føler sig manipuleret af morderen.

– Det var jo mig, der havde nøglen. Det var mig, der gik derover. Der var aldrig Peter, der ringede meget på. Det var mig selv, der gik derover, siger kvinden til Ekstra Bladet.

For nogle uger siden kom det frem, at Peter Madsen søgte pennevenner fra fængslet.
 
På Facebook ledte han gennem sin proxy efter pennevenner, som han kunne skrive med, mens han sidder i fængsel.
 
En profil, som efter alt at dømme var Peter Madsens egen, havde lavet et opslag – først på dansk og derefter også på engelsk.
 
- Skriv gerne til mig, indledte Peter Madsen, hvorefter han skrev sin adresse i Storstrøm Fængsel.
 
- HUSK afsenderadresse! Jeg kan ikke skrive emails eller slå adresser op. Jeg svarer alle, der skriver, stod der i opslaget.
 

Raket-Madsen og Kim Wall (billeder fra sagen)

 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close