Nyheder16. oktober 2018

Glemmer aldrig Simon Spies: Det var kærlighed

Det begyndte med et brøl og endte med en nedtur. Inger Weile fortæller i en ny bog om sit liv med rejsekongen Simon Spies, terrorister og mafiagangstere.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/inger_weile.jpg
 (Foto: SE og HØR)

Et øredøvende brøl var tæt på at skræmme livet af den 18-årige Inger Weile. Brølet kom fra den legendariske rejsekonge Simon Spies.

– Jeg var rædselsslagen. Vi havde sex. Men pludselig dette vilde uartikulerede brøl, fortæller den nu 65-årige Inger i bogen ”Mit liv med Spies, Sjakalen og Scarface”, der udkom tirsdag den 9. oktober.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mit_liv_med_spies_-_inger_weile.jpg

Inger Weile fortæller i bogen om sit liv med rejsekongen, terrorister, narkogangstere, stoffer, prostitution og fængsel i USA.

Ingers første indskydelse var at holde sin 32 år ældre elsker for munden.

– Jeg frygtede, han var blevet ramt af et eller andet. Jeg havde aldrig hørt sådan et brøl før, fortæller hun.

– Du skal da bare være stolt. At du kan få vilddyret frem i en mand, lød hans reaktion.

Vildt liv

Den brølende orgasme blev indledningen til to års samliv og en tilværelse helt anderledes, end Ingers borgerlige opvækst på Frederiksberg havde lagt op til.

Et liv med fuld gas på lagnerne og også i alle andre sammenhænge.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/simon_spies_og_inger_weile.jpg
 (Foto: SE og HØR)

Parret blev fulgt tæt, også i SE og HØRs spalter. (Foto: SE og HØR)

Et liv i sus og dus med champagne, kaviar, stoffer, rejser jorden rundt på 1. klasse og møder med datidens største kendisser.

Men også et liv, hvor det blev forventet, at Inger skulle give den som lille omsorgsfuld husmor, når Simon trængte til en pause.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/inger_weile_og_simon_spies.jpg
 (Foto: SE og HØR)

De færreste er i tvivl om, at Simon holdt meget af Inge, selv om han ikke kunne holde sig fra andre kvinder. (Foto: SE og HØR)

Periodisk lykkelig

– Det var mine lykkeligste stunder. Jeg var påvirket af Simons verden og af, at penge var en selvfølge. Men i bund og grund havde de materielle goder ikke min interesse. Jeg ville nusse om min dygtige mand, når han kom hjem fra arbejdet. Jeg var forelsket i familiemennesket. Ikke i levemanden. Når man skrællede al ødselheden væk, var der også et almindeligt liv. Det var i de perioder, Simon og jeg havde det bedst, fortæller hun i bogen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/inger_weile_og_simon_spies_2.jpg
 (Foto: SE og HØR)

Inger var i topform, når hun kunne nusse om Simon. Her i den nye rejsebus med bad om bord. (Foto: SE og HØR)

Uden varsel kunne han imidlertid annoncere, at han rejste væk i nogen tid.

– Ja, du ved, når gamle venner trænger til lidt mandfolkesnak. Du vil kede dig. Du passer på Rungsted, skat, lød det blot, inden han forsvandt.

– Jeg var en naiv ung pige, som var forelsket i en meget dominerende mand, som kunne være verdens sødeste, men også var uberegnelig som det danske vejr, fortæller hun i bogen.

null

Kronisk utro

Nogle uger senere blev Inger dog hentet til Østen, fordi Simon savnede hende.

– Jeg var lykkelig og nervøs og lovede mig selv ikke at bore i, hvad han havde oplevet. Jeg vidste jo fra begyndelsen, at Simon aldrig ville blive monogam. At jeg måtte leve med eksistensen af andre kvinder – eller glemme ham.

Det lykkedes hende at leve efter den devise et stykke tid og blandt andet nødtvungent bære over med hans berømte sexorgie på værtshuset Husmanns Vinstue, selv om hun var syg af jalousi.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/simon_spies_1.jpg
 (Foto: SE og HØR)

– Med tårer i øjnene så jeg billederne af den mand, jeg elskede, på gulvet på et værtshus omringet af nøgne pornomodeller. Jeg blev rasende og drønede aviserne i hovedet på ham, men tilgav ham alligevel, fortæller Inger i bogen om Simons berygtede sexorgie. (Foto: SE og HØR)

– Du er ikke alene i vores flok. Det er som i en hønsegård. Der er mange høns, men kun én hane. Men herregud, er det så slemt? Du er og bliver jo min favorit, Puttemor, lød det fra ham.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/inger_weile_og_simon_spies_3.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

– Kvinder over 40 er sikkert gode til at passe hjem og børn, men de er bestemt ikke egnede til sex, svarede Simon Spies i radioprogrammet ”Spørg bare”. (Foto: Ritzau Scanpix)

Tolerancen sluttede dog, da hun på en rejse fandt ham i seng med gogodanserinden Karin Heilesen, som Simon i øvrigt havde tænkt sig også skulle være Ingers sekretær.

Selvmordsforsøg

Inger tog hjem og gik om bord i indholdet af Simons natbord af valium og sovepiller med en udpumpning til følge.

Forholdet var slut. Inger lærte aldrig at leve med Simons utroskab, men hun glemmer ham heller aldrig.

– Gradvist er minderne om min fortid forsvundet i tågerne, men Simon står stadig skarpt, fortæller hun.

Sponsoreret indhold